Gość Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam, Powoli myślę o zmianie hostingu swojej strony, gdyż obecny już mi nie starcza ze względów czysto technicznych (mały transfer miesięczny, ograniczenia obciążenia parsera etc.) Moje wymagania: - Co najmniej 25gb transferu miesięcznie, ale lepiej by było jak najwięcej... - Polska firma hostingowa - SQL 100mb - FTP 400mb - Stabilne serwery bez jakiś limitów dla parsera (wychodzi mi 200k odsłon miesięcznie) - Możliwość podczepienia domeny i zrobienia 15 subdomen - 3 bazy SQL, ale mogą być dwie - PHP5 i PHP4 (do wybrania dla każdej subdomeny) Cena: 150-250zł rocznie (najlepiej z możliwością płacenia za pół roku) Proszę o podawanie dobrych hostingów, bym po miesiącu nie żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Na allegro zmykaj Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To na twoje wymagania łapał by się największy pakiet Proste.pl (właściciel IQ.pl). Niestety na samo Iq.pl to troszkę przy mały budżet, a na młodszego brata akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 CrashXT - aż takie wysokie wymagania mam? Coś w stylu boo.pl tylko z większą mocą dla konta i większym transferem Co sądzicie o pakiecie "w5gb" na linuxpl.com i "biuro ekstra" na kei.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Co sądzicie o pakiecie "w5gb" na linuxpl.com i "biuro ekstra" na kei.pl? Z tych dwóch wybrałbym "Biuro Extra" w kei.pl. Przyjrzyj się też ofertom proste.pl, hekko.pl albo cal.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 moze neteasy.pl pakiet medium? mysle, ze powinno byc wystarczajace. z promo25 jest duza znizka. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 home.pl w promocji... ps. wymagania standardowe, każda firma ma takie konta, po co zakładać taki wątek? top100.pl i sobie przejrzyj ofertę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelPP Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a ja Ci polecam ten serwerek : https://www.ovh.pl/produkty/90plan.xml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 kei.pl - rewelacja, testowałem dziesiątki hostów i ten pisuje sie najlepiej, support najlepszy w polsce! linuxpl.com - dziadostwo, [ nierzetelni partnerzy ], dzieciaki, o supporcie możesz pomyśleć, poczytać, ale nigdy się z nimi nie skontaktujesz.... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Moje wymagania:- Co najmniej 25gb transferu miesięcznie, ale lepiej by było jak najwięcej... 25 gb miesiecznie, na serwis oferujacy download? Polecałbym jednak jakiegoś amerykańca i hostować tam pliki, zamiast upychać je po rapidach i pochodnych. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 zamiast upychać je po rapidach i pochodnych. Jakoś nie zauważyłem żeby któryś z plików na tej stronie leżał na rapidzie czy "pochodnych"... Przykładowo avast jest pobierany ze strony avasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie wiem czy leży, po prostu pamietam stary temat. Trudno tez sobie wyobrazić, zeby serwis oferujący download i wyrabiający sie w tak niskim transferze, mial hostowane pliki, a przeciez nie wszystkie pochodza bezpośrednio ze stron producenta. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Elo Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 wg mnie gigadownlopad powinno byc w tej samej serwerowni co nasza-klasa albo grono seo is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 wez home.pl w ostrej promocji - 150zl /rok. Dostaniesz kupon AdWords o wartosci 300zł i go sprzedaż na Allegro i Ci się co najmniej pół ceny hostingu zwróci lub sam go użyjesz Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 okolo 200 plików mam na swoim drugim koncie w boo.pl i ciągnie 200mb dziennie ;-) co do tych hostingów plików to ciągle usuwam takie linki z downloadu ;-) Kaviorek - tylko że ja szukam stabilnego hosta z dużym transferem ;-) proszę o dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.