Maximus Marius Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Zastanawiam się czy mając łącze synchroniczne w TP mogę je przenieść do innej firmy ? Neostradę można przenieść , tylko że mój polpak to nie neostrada Więc jestem ciekawy czy coś mozna zrobić z takim łączem. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Możesz podać dokładnie co chciałbyś zrobić ? Co znaczy 'przenieść' ? Sądzę, że odpowiedź na Twoje pytanie brzmi 'TAK", ale sprecyzuj je jeszcze. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Tak jak Mario napisał - zamówić sobie możesz. Przenieść NIE, neostrady też nie możesz przenieść. Możesz zerwać umowę z TPSA i podpisać u innego dostawcy, jak warunki techniczne będą spełnione, to możesz mieć łącze symetryczne. Tylko wtedy nie będzie to już POLPAK, ja tam nie przenosze, mi narazie polpak odpowiada, a jak znam życie i to co zapowiadają - zakorkowanie sieci, wolę siedzieć u kluczowego właściciela sieci w PL. Rozbudowa troche potrwa, więc można się spodziewać znacznego wzrostu cen albo sporych padów sieci używających łącz tpsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.