Adam12 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam, szukamy sposobu na skuteczne pozycjonowanie portalu:https://ecoportal.com.pl kto nam pomoże i jak to zrobić TO WYZWANIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 wybudujsze mi dom, solidny i ciepły bez wiekszych kosztów? TO WYZWANIE a tak poważnie, nikt się tu za darmo nie podejmie pozycjonowania, ponieważ ludzie na tym zarabiają i nie mają czasu na takie wyzwania chcesz za darmo? zrób to sam, jak? zacznij od czytania tematów przyklejonych na forum dla początkujących podpowiedź: katalogi, linki, wymiana, zaplecze... - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starling Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Poczytaj o Linkbaiting UX+SEM=ROI! mail:dszpak(malpa-at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam12 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 nikt się tu za darmo nie podejmie pozycjonowania, Darmo to pojęcie względne, i zapłacę z udzieloną mi gwarancją na sukces.Czekam na propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 jest takie cos jak dzial ogloszen...troche myslenia drogi adamie12 przydaloby sie Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Darmo to pojęcie względne, i zapłacę z udzieloną mi gwarancją na sukces.Czekam na propozycję. znaczy jak ty zarobisz 1000 000 to dasz 100 000 ? Myślę, że takich propozycji każdy z pozycjonerów dostaje bez liku. Ale ten sposób myślenia jest skazany na porażkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam12 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Serdecznie dziękuję za wyczerpujące wskazówki. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Adamie nie odbieraj tego jako sakrkazm, tylko jako logiczną konsekwencję. już ci napisali, nikt domu nie buduje za darmo. Chociaż znajda się chętni, który powiedzą jak korzytsać z poradnika majstra budowlanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam12 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Adamie nie odbieraj tego jako sakrkazm, tylko jako logiczną konsekwencję. już ci napisali, nikt domu nie buduje za darmo. Chociaż znajda się chętni, który powiedzą jak korzytsać z poradnika majstra budowlanego. Sory, ale jestem zdesperowany w dodatku zostałem sam z dwoma portalami na karku , i pytaniem zamknąc je , czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ja posiadam conajmniej 5 takich portali i daje rade.... zle podchodzisz do tematu... masz kase?: idz do dzialu ogloszen nie masz kasy?: idz do dzialu poczatkujacy i czytaj nothing more nikt ci nic nie pomoze od tak Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam12 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ja posiadam conajmniej 5 takich portali i daje rade....zle podchodzisz do tematu... masz kase?: idz do dzialu ogloszen nie masz kasy?: idz do dzialu poczatkujacy i czytaj nothing more nikt ci nic nie pomoze od tak WITAM , JESTEś PIERWSZYM MILIONEREM JAKIEGO POZNAłEM . POZDRAWIAM JEST MI MIłO. Ostrzeżenie za cytowanie oraz pisanie wielkimi literami. Proponuję przeczytać regulamin. Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 czyli jeszcze raz podsumowując: albo nauczysz się i zrobisz to sam. albo ktoś robi to za odpowiednią kwotę. dla ułatwienia taki zestaw pytan: 1) czy jak wynajmujesz biuro to mówisz, że zapłacisz dopiero jak ci interes rozkwitnie? - nie stać cię masz biuro w domu 2) czy jak kupujesz samochód do pracy to mówisz, że zapłacisz 2xtyle co w cenniku ale dopiero jak zarobisz ? - nie stać się wozisz towar gruchotem i już 3) czy jak drukujesz reklamę w gazecie to płacisz im pod warunkiem, że zdział? - nie stać cię rozdajesz sam ulotki itd. Teraz Adam nie do ciebie : Nie wiem skąd akurat w branży internetowej znalazło się taka kupa oszołomów, którzy myślą tak, dam udziału: 10% za napisanie portalu, 5% za grafikę, 10% za wklepywanie treści, 10% za pozycjonowanie i jak wyjdzie to 65% będę na czysto - a potem jakoś to niewychodzi - cziekawe dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam12 Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie cytujemy bez potrzebynoone Dzięki, to ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 ja posiadam conajmniej 5 takich portali i daje rade....[....] WITAM , JESTEś PIERWSZYM MILIONEREM JAKIEGO POZNAłEM . POZDRAWIAM JEST MI MIłO. Ostrzeżenie za cytowanie oraz pisanie wielkimi literami. Proponuję przeczytać regulamin. Irek niestety, rzeczywiście z takim podejściem daleko nie zajedziesz, proponuję (bez urazy) zgłębić znaczenie dwóch przysłów bo jak to mówią przysłowia mądrością narodu: 1. nie łap dwóch srok za ogon i 2. jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz wcześniej padły dobre propozycje dla Ciebie do wyboru - albo zatrudniasz profesjonaliste i płacisz mu w/g jego profesjonalizmu albo uczysz się sam i bawisz się w słodowego (adama). Gwarancji pozycjonowania nikt Ci nie udzieli - ta usługa jest troche wyjątkowowa i różni się od innych dużą ilością niewiadomych , jedyne gwarancje jakie możesz dostać to gwarancja profesjonalnej reakcji i wykonania usługi zgodnie z posiadaną wiedzą. PS. czy dajesz gwarancje płatności ? jeżeli tak to w jaki sposób ? Edyta tokarska może chodziło o (s)tulejke wsadzaną w tego tokarza ? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ma jeszcze przynajmniej dwa wyjścia: - znaleźć inwestora - sprzedać Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.