Dominik23 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Znacie jakiś katalog stron oparty o bazę, który można łatwo w pakować do każdego themesa, a przy najmniej taki który posiada porządną polską dokumentację. Nie mam czasu na szukanie, tylko mi nie wyskakujcie z qlwebem albo mini. Pleass.. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Napisz własny. Zresztą, nie mam czasu na odpisywanie. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 to tak samo jak ja, a tym bardziej na pisanie modułu heheh Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 obaj nie mają czasu ale piszą do siebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 no właśnie... dziwne boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zresztą, nie mam czasu na odpisywanie.Bardzo dobre :D Dominik23 Jeśli polskich katalogów nie chcesz - to trzeba się nauczyć angielskiego: You can't have your cake and eat it . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 W końcu szala padła na moje lenistwo, przerobiłem qlweba, efekt na śmietnikowych stronach np. https://katalog.stron.bytom.pl/ czy na https://katalog.stron.gniezno.pl/. Prace trwają, oczywiście są to regionalne katalogi stron, może nawet będą płatne!. Zastanawiam się czy nie dodać je do addera 4. Ta wersja nie ma opcji wordpresowej. Jak uważacie, czy jest jeszcze większy sens dodawanie do katalogów qlweb czy cncat. Bo przecież warrtość ma to prawie żadną. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 W Mozilli się katalogi rozjechały... nie wiem jak na innych przeglądarkach. Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 na IE7 wygląda dobrze, ale na Firefox faktycznie katalog spieprzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 No niestety FF nie wyswietla dobrze a IE nie używamy z zasady ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.