Maximus Marius Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Wpadłem na forum wybitnie kobiece i trochę zdziwiłem się ile kobiety są w stanie pisać Więc jak ktoś potrzebuje dobry generator treści o wysokiej wartości to nic tylko brać kobiety ciężarne Oczywiście nie mam tu na myśli zapylania na lewo i prawo A podobno podczas ciąży nie powinno się siedzieć przy kompie rekordzistka ilości ogółem: 12 tysięcy postów (przez 480 dni ) rekordzistka ilości na dzień : 30 postów na dzień przez 250 dni na forum dzień w dzień Tak więc rekordziści na PiO sa daleko w tyle. I znowu kobiety górą Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Haha, juz widze te ogloszenia: "szukam kobiet w ciązy do pracy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoreander Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 rekordzistka ilości ogółem: 12 tysięcy postów (przez 480 dni ) Nie zrozum mnie źle ale coś chyba za długo była w tej ciąży o ile mi wiadomo trwa ona trochę krócej. Wiele znanych mi kobiet nie potrafiłoby nawet wpisać tokena przy rejestracji więc nie wiem czy w tym wypadku ciąża coś pomoże ;-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Maximus Marius - ty dziennie średnio piszesz 3,6078431372549019607843137254902 posta - faktycznie, daleko jesteś w tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ciekawe ile postów potrafi napisać mężczyzna w ciąży? A ilości tak bardzo na mnie wrażenia nie robią, na pclab.pl był użytkownik co jednego dnia napisał bodaj 400 postów. Jeszcze gdzieś mam screnna na dysku. No ale trzeba przyznać że nie tylko fora o ciąży, ale ogólnie babskie, użytkowniczki zapełniają postami bardzo szybko. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Co 216 sekund (3,6 minuty) pisał posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Co 216 sekund (3,6 minuty) pisał posta? biggrin.gif Pisze średnio 3,6 posta dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Sprzed kilku dni: Dzwoni do firmy kobieta (nie powiem, bardzo, bardzo sympatyczna) z milionem pytań, dowiaduje się o usługi, rozmawia, pyta o poradę co do wyboru najlepszej opcji, w trakcie PÓŁGODZINNEJ rozmowy zostają jej wytłumaczone wszystkie najdrobniejsze niuanse działalności firmy (normalnie można byłoby to spisać i spłodzić z tej rozmowy standardowy serwis ofertowy), gardło zdarło się już od mówienia, mówienia i mówienia, aż tu nagle rozmówczyni kończy słowami: - Ale wie pan co, tak na prawdę to mnie to kompletnie nie interesuje. Od jakiegoś czasu jestem w ciąży, wie pan jakie są kobiety w ciąży, po prostu siedzę sama w domu i jakoś musiałam zabić czas więc chwyciłam słuchawkę i zadzwoniłam żeby sobie z kimś porozmawiać, bardzo proszę, niech się pan nie gniewa (autentyk) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 był użytkownik co jednego dnia napisał bodaj 400 postów Do tego się odwołałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Kobiety w ciąży mogły by konkurować tylko z jedną osobą na PIO- ja wiem tylko że zwą go Szook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Bo z nicka szook korzysta Mariusz oraz kilka kobiet w ciąży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 A może Szook korzysta z kont kobiet w ciąży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 A może Szook korzysta z kont kobiet w ciąży? A może Szook korzysta z kobiet w ciąży? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Bo z nicka szook korzysta Mariusz oraz kilka kobiet w ciąży. smile.gif Hahahaahahahahahhaa Leze na podlodze! Kuba,jeszcze lepsze Sie chociaz usmieje dzis barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar22 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 W maju założyłem forum dla kobiet w ciąży .... (forum zamknięte) statystyki: Użytkowników ~80 168821 postów, tematów 226 rekordowy temat odpowiedzi: 19018 wyświetleń:78352 rekord postów napisanych przez użytkownika: 21757 Wizyt: 2119 Łączny czas wizyt Godzin: 1422,1 Jak widać kobiety w ciąży piszą conieco .... rOOt SoMe Planner - best post planner Agencja Social Media Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.