Xann Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Może tak w rewanżu każdy fan forum PIO włożył by linka u siebie w stopkę z frazą pozycjonowanie lub pozycjonowanie stron , chyba znajdą się tu też sympatycy PIO którzy mogli by wnieść ten niewielki wkład ? Jeśli tak to śmiało tutaj moża pisac gdzie sie umiesciło linka Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 as you wish, dodalem do 10 stron pod pozycjonowanie Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 dodałem na razie tylko do dwóch Trochę zapracowany jestem , poprawie sie wieczorem. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 brzydalu ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Xann: Ty jesteś jednym z przyjaciół PiO. Mnie na tej liście po prawej nie ma. Linkuj sobie sam Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Xann: Ty jesteś jednym z przyjaciół PiO. Mnie na tej liście po prawej nie ma. Linkuj sobie sam Masz racje to jest arument, cóż Twoja decyzja. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja czasem daje, choć czuje się zwolniony - bo nie tylko linki ważne - content is king I jak Adam napisał - też może czuć się zwolniony. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Xann, a Ty dałeś? Bo zapomniałeś napisać gdzie? Tylko nie pisz o eweblinku. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Xann, a Ty dałeś? Bo zapomniałeś napisać gdzie? Tylko nie pisz o eweblinku. zobacz stopkę e-weblinka jakie śliczne logo z linkiem. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 noi znowu sie klocicie zwalniacie z odpowiedzialnosci itp itd. nie mozecie poprostu dac tego piep* linka? Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A to się nie podpadnie pod bad neighbourhood ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Bumfank w SEO są 2 rzeczy ważne Content is King but Linking is Queen. Jedni dają linki inni dają treści . Uważam że na forum więcej trafficu daje treść niż link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 owszem zgadzam sie z toba ty troche robisz ale sam widzisz ze znowu zaczyna dochodzic do klotni o linka, wystarczy dac i nic wiecej a nie glupio pytac "a czy ty dales" i znowu sie glupie akcje zaczna. Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Tzn ja uwazam że nie ma co się o to nawet sprzeczać Bumfank. Przecież jak ktoś chce dodać to nie musi się go namawiać do tego publicznie. Myśle że wielu robi linka przy okazji, coś tam pisze gdzieś. Chodziło mi raczej Bumfank o to by nie napiętnować tych, którzy tego linka nie dają . Ktoś chce da, nie też ok. Dlatego zgadzam się Bumfank nie ma co się pytać. Dlatego lepiej nie meczyc tematu dodawania linka do PIO. Ja tam śmiało mogę powiedzieć - gdybym chciał dolewać Oliwy - zgadzam się z Adamem - ma kto dawać linki i niech daje. Jednak ogólnie uważam że dyskutowanie o tym jest zbedne bo jak sam Bumfank zauwazyles kto ma dac to da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.