czaysoon Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie fair to jest taka zmiana, jaka zrobil system bo 10x aktualna ilosc posiadanych pkt to jest teraz max, więc calkowita ilość pkt spadnie, teoretycznie nawet do 1x, i będziemy mieć tyle samo pkt co przed podwyżka, więc jak traktować transfery, skoro teraz też mam 10x większe, ze niby jak mi spadnie ogolna ilosc pkt do x4 to transfery tez mam zmniejszyc do x4?? no i z tego co się orientuję to klienci nawet nie przeczytali info od administarcji, a jak przeczytali to mysla, ze teraz maja 10x wiecej mocy z linków!! Ranking pralek Najnowszy ranking telewizorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Strzelam, że max 5% stron dostanie x10 Reszta dostanie x1 i moc systemu będzie taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaysoon Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Strzelam, że max 5% stron dostanie x10Reszta dostanie x1 i moc systemu będzie taka sama. pytam co z transferami? jak podejśc do tematu? wyjaśnie o co mi chodzi na przykładzie, przed zmiana miałem 1 mln pkt za serwsisy, wynajęte 700k pkt. 300k w rezerwie, teraz mam 10mln pkt, wynajęte 7mln, w rezerwie 3mln, za 30 dni po ocenie stron przez kogoś z administracji będe miał (wersja z x1) znowu 1 mln pkt za serwisy i wynajęte 7 mln pkt, bo przecież nikt mi z administarcji nie zmieni ilosci pkt w trabsferach w takim samym stosunku x jak za serwisy, skąd mam za 30 dni wziąść 6 mln brakujących pkt? ktoś podpowie jak to rozwiązać? Ranking pralek Najnowszy ranking telewizorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Normalnie jeżeli ktoś kto to zmienia ma łeb na karku to zrobi to tak. Miałeś: 1mln po zmianie masz 10mln (x10 dostali wszyscy) Za 30 dni czarodziejska kula zrobi szacher macher i da Ci tylko x5 Więc liczba punktów będzie 5mln Jeżeli transferowałeś 1mln, teraz transferujesz 10mln Po zmianie x5 będziesz miał 5mln więc transferowane punkty automatycznie sie zmienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Kupiciel - nie do konca bo jak masz 100 stron w systemie to teraz beda one mialy punkty w przedziale od 1x do 10x wiec tu tylko sie zmeini na tyle ze strona - chyba po recznej moderacji bedzie maiła w takim przedziale wiec jak teraz zmienic linkwoanie kolejna sprawa jak teraz linkwoac czy zamiast 1 000 pkt musze 10 000 ???? komuś z seo.net chyba odwaliło, wprowadzono coś - żadnego w sumie zrozumiałego wyjaśnienia oprócz tego 1 meila - już mam pytania od klientów mieli 200k punktów maja 2 000k punktów i co jest grane teraz najważniejsze jak długo to będzie trwało ??? Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ...czy zamiast 1 000 pkt musze 10 000 ????... Poszło x10 tez na przyłożonych punktach do projektów, więc 1k wczoraj dziś równa się 10k... Patrząc na to co przydziela to sie nic nie zmieniło... Co będzie jak zacznie się zmiana z x10 na xX tego nie wie nikt... Czy poza argumentem "na dużych liczbach się łatwiej operuje" ktos wie o co kaman? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jesli przydzielanie nowych faktorow bedzie odbywalo sie tak szybko jak odswierza sie site w tym systemie to w tym roku sie nie dowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no nie wiem właśnie wywaliło mi 3 przelewy juz nie wiem co tu jest grane ??? nie mówiąc o tym ze nei wiem do kiedy były przelewy Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarobek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Czy poza argumentem "na dużych liczbach się łatwiej operuje" ktos wie o co kaman? Jak nie wiadomo oco chodzi, to chodzi o haaajs. Hmm, Panowie wiekszość swl schodzi na psy np.: seodopalacz, linkme, seopartner, linkorn, livelink, i już nawet pomału seo.net.pl ( mam tam jeszcze zaplecze ). Znaczące są tylko: gotlink,seomatik, e-weblink i statlink Może pomyśleć o jakimś nowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avreo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Może pomyśleć o jakimś nowym . Linkor.pl: W 2010 roku system ten został przejęty przez najwybitniejszych specjalistów SEO czego rezultatem jest wszczęcie tworzenia nowego systemu wymiany linków mającego na celu przejęcie prymu w tej branży.Planowany start druga połowa 2010 roku. Tak więc czekamy pozycjonowanie stron | Catalogio *easydir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiler Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mysle ze idealnie by bylo jakby ci wielcy specjalisci od SEO zatrudnili jakiegos Humaniste do supportu co by byl w stanie zdanie z userami zamienic. Bo tacy niepismaci specjalisci od SEO to rynku chyba nie zwojuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Początek końca. Ostatni gasi światło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jak to czyta Krupek czy inny kto tam kupił system. To po wprowadzeniu zmian miło będzie jak będzie informacja: Bonus: x1 - 2000 domen x2- 4000 domen x5- 100 domen x6 - 500 domen etc etc etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiVirus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Czy ktoś z tutaj obecnych ma ten stosunek site: do site:/* większy niż 1% na znacznej ilości stron? Fotograf na ślub i wesele. Suknie ślubne, albumy ślubne i wiele innych usług. Fotograf ślubny gorzów zaprasza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 raczej mnie interesuje kiedy coś się ruszy bo teraz mamy wiele punktów a co dalej ?? mam sprzedawać punkty w milion czy w tysiące i jak linkować ile przeznaczyć tez razy 10 czy zostawić tak jak jest Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.