AdamAGP# Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Czy można za coś takiego oberwać, że niby słaba treść, albo że strona pod reklamy, ale w sumie to nie strona pod reklamy tylko pod system:) Miał ktoś z tego tytuły nieprzyjemności? Z tymi rssami to różnie wygląda czasem jest w pół zdania obcięte. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Z tego co patrzylem regulamin, to wg. mnie narusza to nawet kilka punktow. W praktyce jednak wiele osob stawia na takich zapleczach reklamy - adsense. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Z regulaminem bywa tak że wszystko zależy od tego jak się go zinterpretuje. Jakby nie patrzeć to o każdej stronie na której jest AdSense można powiedzieć że jest zrobiona na reklamy i na odwrót. Wg mnie blog oparty o RSS'y nie łamie regulaminu. W końcu ideą takiego serwisu jest segregacja danych. Jest na nim treść, może być nawet tematyczna co jeszcze lepiej wpłynie na CTR i nie jest to bynajmniej śmietnik czy spamiarka. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No właśnie wszystko zależy co jak interpretować Google jest jak Stalin: daj mi człowieka a znajdę na niego paragraf W sumie jak tak się wczytałem w te polityki ich to 90% stron można powiedzieć, że coś tam ma niezgodne. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Bądźmy szczerzy, Google ma w regulaminie napisane, że może rozwiązać współpracę w dowolnym momencie, bez żadnego powodu. Więc nie ma potrzeby szukać haków na kogoś. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledo Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Adsense w zasadzie też nie przeszkadzają spamowe wyszukiwarki, które wyszukiwarka sama banuje, więc myślę że kanały RSS też nie powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.