tjay99 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Pingi??? Co to jest? Już w jednym podobnym wątku ktoś użył tego słowa. Szukałem w szukajce ale nigdzie nie padła odpowiedź co to... o co chodzi...? boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Może wiki lub G: ? pomoże ? Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 dzięki... już wiem trochę więcej... boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nikt wam nie poda na tacy , ale sądzę że to nowatorskie rozwiązanie Zainteresowania ? Hoduje karpie koi a także prowadzę sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jakie tam nowatorskie O pingach mówi się od długiego czasu Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Potwierdzam, ja o pingach wiem juz od lipca ubieglego roku Swoja droga, dzisiaj sie zdzwiwilem jak szybko zaindeksowalo mojego bloga na WP, postawilem, grzebalem troche, wtyczki itp. Takie ogolne testy i duperele, po 30 minutach bylem juz w indeksie, nie zdazylem nawet domeny podpiac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.