Lasuch3 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 witam to jest moj pierwszy temat na tym forum i mam nadzieje ze nie ostatni:) czy ktos by mi mogl doradzic dobra firme w pozycjonowaniu, troche o tym czytalem i wiem ze zajmuje to dosyc duzo czasu a u mnie troche go brakuje:( z gory dziekuje za odp pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 to temat do Pogaduszek, jeśli chcesz znaleźć firmę to wpisz w Google 'pozycjonowanie' albo daj ogłoszenie na forum pamiętaj że najtańsza oferta nie znaczy najlepsza prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toseo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zawsze poproś o portfolio by Cię nie oszukano. Zainteresowania ? Hoduje karpie koi a także prowadzę sklep z folia epdm na dach. W wolnych chwilach sprzedaję membranę EPDM Sprawdź https://foliapond.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasuch3 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zawsze poproś o portfolio by Cię nie oszukano. a mozna wiedziec co to jest "portfolio"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar111 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ... Kiedy wrócą czasy jak dzieci pytały się po prostu rodziców o podstawy? Może tutaj coś znajdziesz: https://pl.wikipedia.org/wiki/Portfolio_%28teczka%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasuch3 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 chyba zdecyduje się na firme Art4Web skoro po wpisaniu frazy pozycjonowanie w google.pl sa na pierwszym mniejscu przy takiej konkurencji więc juz maja duze referencje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 pamiętaj że najtańsza oferta nie znaczy najlepsza Tak samo jak najdroższa oferta również niekoniecznie musi świadczyć o najlepszym wykonaniu danej usługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 reklama? Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 zawiść Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasuch3 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 zadna reklama zapytanie ofertowe wyslalem do trzech konkurencyjnych firm tez moge podac ich nazwy tylko wtedy bede posadzony o 3 reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 chyba zdecyduje się na firme Art4Webskoro po wpisaniu frazy pozycjonowanie w google.pl sa na pierwszym mniejscu przy takiej konkurencji więc juz maja duze referencje:) Ke? Moze masz na mysli comweb? Bo ja tam na pierwszym art4web nie widze. MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasuch3 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a wie ktos moze gdzie moge sprawdzic na ktorym mniejscu jest moja strona w google.pl zaznaczam ze na pewno nie jest w pierwszym 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 chyba zdecyduje się na firme Art4Webskoro po wpisaniu frazy pozycjonowanie w google.pl sa na pierwszym mniejscu przy takiej konkurencji więc juz maja duze referencje:) tak, są najlepsi i najtańsi, wybierz ich i nie pisz juz tego typu zapytań prosze. STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a wie ktos moze gdzie moge sprawdzic na ktorym mniejscu jest moja strona w google.plzaznaczam ze na pewno nie jest w pierwszym 1000 To po co sprawdzać na ktorym jest mniejscu? Wybacz, ale TOP1000... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 czy ktos by mi mogl doradzic dobra firme w pozycjonowaniu, Podaj frazy i domenę a dostaniesz stertę ofert na PW tych co się tego podejmą. Nie każda firma się podejmuje pozycjonowania bo już może pozycjonować dane frazy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.