Skocz do zawartości

Problem z zaindeksowaniem strony przez google...

Host

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jaka jest przyczyna, że Google nie chce zaindeksować już od długiego czasu strony - www.serwerydedykowane.org - może ktoś wie co się może dziać z Google ?? (strona istnieje już ponad miesiąc czasu).

Dodana jest w narzędziach webmastera Google mapa strony (xml), oprócz tego poumieszczane są linki do strony na kilku róznych stronach z rożnymi PR.

sidebar_serwerydedykowane.gif

sidebar_kolokacja.gif

userbar_hostingowo_pl.gif

nic sie nie dzieje, raz jest okres że indeksuje sie na dniach, a raz sie czeka i czeka, rob dalej swoje ;)

No ale miesiąc to chyba troszkę długo ?? Inne moje strony Google "wciągało" w ciągu 2-3 dni były zazwyczaj strona główna + jakieś podstrony, a po miesiącu już cała witryna była zaindeksowana...

Stąd może pytanie czy Google ma jakieś "kłopoty"

podlinkuj jeszcze troche to zaindeksuje...

Strona trochę jest podlinkowana:

1xPR4, 3xPR3, 4xPR2

+ https://www.webwweb.pl/?t=katalog&m=wpi...ly&id=61831

(nie wiem czy dodawać do innych katalogów, bo nie wiem czy Google nie zareaguje źle na zbyt wielką liczbę linków tak od razu)

sidebar_serwerydedykowane.gif

sidebar_kolokacja.gif

userbar_hostingowo_pl.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności