Sebastian Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Również nie mam większych zastrzeżeń do Hostgatora. Mam tam plan Baby Crock (albo jakoś tak, za 9,95$ - widzę, że nie jest już dostępny) i przez ostatni rok nie napotkałem się z większymi problemami. Szkoda tylko, że IP nie jest tu przydzielane dynamicznie do każdej domeny jak w Dreamhoście. IF.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A jakie jeszcze hostingi pokroju właśnie dreamhost oferuja dynamiczne IP w przydzielaniu domen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kob22 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ten hostgator jak dodatkowy serwer na spamy chyba się nadaje. Podoba mi się, zobaczymy jak będzie sie sprawował. Ma ktoś może inne kody zniżkowe do nich? Bo mam tylko kod (na głównej stronie ) snowman - 20%. (L) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dobre opinie ma też bluehost Ktoś z Was może testował? Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 no ale dreamhost ma wlasnie ta jedna dobra rzecz ze na podpietych 60 domen dostalem 33 ip w 3 roznych klasach c jakis inny hosting cos takiego oferuje ? Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 No inne hostingi są warte uwagi, ale właśnie dreamhost oferuje to czego inne nie mają - różne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Hmmm co ile dni trzeba dodawać domenę na DH żeby standardowo dostała inny IP? Bo dodałem 2 w odstępie 2 dni i dostały to samo IP ;/ Z góry dzięki za info poparte doświadczeniem ;p ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A jak to jest z tymi kodami promocyjnymi. Można wykorzystać tylko jeden przy rejestracji a potem w następnym roku już normalna cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Podobno tak. Ale sam jestem ciekaw opinii wieloletnich użytkowników DH. ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 @osablood płacisz co 5 lat 25 PLN w mBanku, możesz wybierać rozliczanie w USD/EUR, jak masz wazną poprzednią ekartę to wymienią Ci za darmo na nową, 5 letnią. Niestety się mylisz. Nawet specjalnie gadałem z pracownicą banku i się dowiedziałem, że 25 PLN na rok Warto stawiać normalne strony + zaplecze na DH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Info-Cal Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A jak to jest z tymi kodami promocyjnymi. Można wykorzystać tylko jeden przy rejestracji a potem w następnym roku już normalna cena? Z tego co słyszałem, to właśnie tak jest. I nie przejdzie "wałek", że za rok wykupisz nowe konto ze zniżką - rejestrują nr kart płatniczych i z jednej karty tylko raz można wykupić hosting. Tak słyszałem, ale czy jest to prawda, to nie ręczę Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl tel. +48 61 6703221 kom. +48 603892579, +48 601772245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Elo Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 ja od paru dni mam jedna ze stron na dreamhost - w jezyku polskim. zobaczymy jak bedzie dzialac seo is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A to widzieliście: https://blog.posmyk.info/z-dreamhost-wyciek...to-w-moje-rece/ ? Ja za konto na DreamHost podziękowałem po 2 tygodniach. Dobrze, że płaciłem kartą, bo opłat przez PayPala nie zwracają (czyli pieniądze w błoto). Dlaczego nie czytacie opinii o hostingu przed zakupem (czy ktoś widział jakieś pozytywne recenzje)? Istnieje może jakiś odpowiednik dreamhost'a? site5.com bardzo polecaja znajomi. I oplacalny przy dluzszych abonamentach Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Info-Cal Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 @ October 19th, 2007 Troche stary ten artykuł Każdemu mogą się zdarzyć takie wpadki. Szkoda, że tak wolno reagują na nie... Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl tel. +48 61 6703221 kom. +48 603892579, +48 601772245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwik. Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Przeglądałem te wszystkie hostingi, ale wygląda na to, że żaden nie oferuje "wildcard", a mi bardzo na tym zależy. Znacie jakiś hosting z dużymi parametrami ( głównie zależy mi na trafficu >200GB, a im więcej tym lepiej ) i przede wszystkim z wildcardem ? cena powinna być w miarę przystępna ( max 500zł / rok ), może być w Polsce lub za granicą. z góry dzięki. produkty firmy asus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.