Bart. Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Czemu raporty pozycji w pdf w czerwcu mają 31 kolumn jako liczbę dni ? [wersja online] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyub Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @Kyub: #718 Od ostatniego wydania testowego A5, jeżeli monitorowane jest równocześnie Google.pl i Google.pl Język Polski ustawienia lokalizacji są również przekazywane dla połączeń Google.pl Język Polski. Potwierdzam, że funkcjonalność działa bardzo dobrze. W panelu jednak widnieje jeszcze myląca trochę informacja: "Preferowana lokalizacja: Obsługiwane wyłacznie google.pl". Do szczęścia brakuje tylko rozwiązania problemu, który poruszałem tutaj: #719. Miesięczna automatyczna wysyłka raportów wysyła klientowi raporty do wszystkich obserwowanych wyszukiwarek, chociaż tak na prawdę w większości przypadków interesuje go tylko jeden (z stawkami i rozliczeniami). Przydałaby się możliwość oznaczenia, który raport ma być wysyłany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @Kupiciel: Będzie to możliwe z poziomu widoku " Podsumowanie domen ", pojawią się checkboxy z możliwością zaznaczania grupy fraz trzymając shift. Kiedy wersja testowa? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyub Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 @mkr Czy jest możliwość wprowadzenia obsługi serwerów proxy, przez które będą szły połączenia, wprowadzonych przez użytkownika poprzez listę w formacie np. 90.182.169.74:8080 ... 90.182.169.74:8080 ? Idąc dalej.. może by przystosować skrypt do korzystania z API ProxyMarketu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 @Kyub: Były już odpowiedzi na te pytania. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Kiedy testowa wersja z nowymi bajerami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Zauważył dziś ktoś też u siebie, że wiele fraz nie zostało odnalezionych pomimo tego że są wysoko? Wydaje mi się, że dziś doszły nowe formaty wyników. Przydałaby się opcja aby obok frazy, która nie została znaleziona a jest w wynikach z poziomu systemu można było wysłać zrzut z kodem, zamiast tak jak teraz wysyłać e-mailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 zmienić hasło Tabela wt_users hasło w formie SHA1 Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiak Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Zauważył dziś ktoś też u siebie, że wiele fraz nie zostało odnalezionych pomimo tego że są wysoko? Borykam się z tym problemem od miesiąca, często mam "-" zamiast pozycji, raczej losowe frazy, trzeba ręcznie przeglądać i odświeżać. Autor skryptu wskazał mi ze to przez któreś z proxy. P.S. W programie ze względu na mieszanie mapek do wyników organicznych, obok pozycji powinna być funkcja sprawdzania, czy strona znajduje sie na pierwszej stronie wynikowy google. Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie. Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic. Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jak postęp z linkami kierowanymi? Jak u was statystyki z OSE sie prezentuja? jakies drastyczne zmiany? Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 A co z masą opcją odświeżania fraza, które spadły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Borykam się z tym problemem od miesiąca, często mam "-" zamiast pozycji, raczej losowe frazy, trzeba ręcznie przeglądać i odświeżać. Autor skryptu wskazał mi ze to przez któreś z proxy. podobnie mam u siebie, wiele jest "-" a tak naprawdę pozycje są normalnie, wina proxy? mam 29 własnych proksiaków 20 domen w statach mniej niż 250 fraz do sprawdzenia wolne zasoby (105%) średnio 130-140 połączeń w dniu wczorajszym to dużo? wina proxy, że czasami sa kreskie zamiast liczb? chyba, że jakoś trzeba ustawić inaczej domeny, frazy na sprawdzanie? sprawdzam TOP100 mam też również inne pytanie, a mianowicie czy da się jakoś zmienić nazwę domeny, bez jej usuwania? bo mam literówkę i za nic nie mogę znaleźć miejsca do edycji. chciałbym na końcu zaznaczyć, że soft mam od niedawna, z góry dzięki za wszelkie wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 @Onekick: Zapraszam na mail pozwoli to na zdiagnozowanie problemu. Obecnie takie objawy najczęściej występują na instalacjach skryptu, np w Home.pl lub jeżeli IP główne hostingu jest zablokowane przez Google. Zmiana nazwy możliwa jest tylko z poziomu bazy danych ( wt_s_url ) Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiciel Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Czy technicznie jest taka możliwość na taki dodatek? : Podpinamy sobie w panelu domenę, weryfikujemy ją z Google Analytics (które zaciąga dane o ilości wejść z każdego dnia). Teraz raz dziennie system pobiera z Analyticsa słowa kluczowe z których wczoraj były wejścia (do ustawienia za ostatni dzień, za ostatnie 7 dni, za ostatni miesiąc) i ustalamy ile haseł ma pobrać (10,15,25,50,100, więcej). System pobiera hasła z jakich były wejścia i jeśli takich haseł nie ma w panelu webtoolsa to je automatycznie dodaje i sprawdza dla nich pozycje (frazy zostaja już w systemie). Fajnie jakby się pojawił taki moduł, może być za dopłatą nawet 500 zł. Dla wielu serwisów pozwoliłoby to analizować słowa kluczowe, które wychodzą wysoko np. z długiego ogonu, a dzięki możliwości ustawienia ile haseł miałoby pobierać pozwoliłoby to na ograniczanie się tylko do najlepszych haseł. Jakieś szanse na takie coś lub można zlecić taki moduł za opłatą? (Chyba nawet przy późniejszych wersjach nie stanowiowiłby to problemu z aktualizacją). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 A co z masą opcją odświeżania fraza, które spadły? Szczerze powiem, ze ta opcja byłaby bardzo przydatna Lamelowe wymienniki ciepła multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.