CrashXT Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Program konferencji nie jest jeszcze zamknięty więc można jeszcze dodac troche akcentów seo, jednak o tym temacie będziemy chcieli zrobić konferencje w kwietniu. Miło mi poinformować, że do grona sponsorów dołączyła Firma easy.things, która zaoferowała dla każdego uczestnika (czyli w sumie 60) serwerów small na 1 rok. Parametry serwera można zobaczyć tu edit: zauważyłem, że temat jest w spotkaniach seo hmm... tutaj tylko mieliśmy dyskutować nt czy konferencja jest dobrym pomysłem czy też nie. Jak już będzie pierwsza faza przygotowywań za nami to zrobi się odpowiedni temat gdzie w pierwszym poście będą wszystkie informacje itd. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ze względu na to, że styczeń dla studentów jest czasem lenistwa i nic nie robienia tfu nauki i egzaminów to zastanawiamy się nad przesunięciem konferencji na 2 lub 9 lutego, proszę o wypowiedzi, które przybliżą nam wasze oczekiwania czasowe... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 2 luty jak dla mnie odpada, bo to srodek sesji 9 to ostatni dzien sesji, mysle ze nie bedzie juz examu, wiec jesli chodzi o mnie to 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja moge zrobic wyklad pt. "jak skutecznie spamowac aby zarabiac na PP" moze tez sie zjawie Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy10 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Hehe no to ja z przyjemnoscia bym posluchal Ze względu na to, że styczeń dla studentów jest czasem lenistwa i nic nie robienia tfu nauki i egzaminów to zastanawiamy się nad przesunięciem konferencji na 2 lub 9 lutego, proszę o wypowiedzi, które przybliżą nam wasze oczekiwania czasowe... a to postaram sie przetlumaczyć : nie pasuje nam albo sie nie wyrobimy to może byście chcieli przełozyć ? bo data jaka podałes to z tego co ja wiem to sesja na dużej liczbie uczelni.... a jezeli mam wybrac ktoras z nowych dat to obie pasuja mi jednakowo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie zjawię się ani 2 ani 9. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Wyrobić to się wyrobimy, ale sam Dark mówił, że styczeń jest trudnym miesiącem i ze luty bedzie lepszym... a chcemy przed walentynkami Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 dla mie obojetnie kidy to bedzie moze byc w lutym Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Najnowsza propozycja to 1 marzec. Dlaczego? już nie ma sesji, ani ferii wiec nie koliduje to z żadnymi wypadami na narty. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Wybrałeś złą taktykę. Zawsze znajdzie się parę osób wśród kilkudziesięciu, którym termin nie pasuje i będziemy tak przesuwać bez końca Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam. Tylko, że trochę chodzi też o to by konferencja była dopracowana, a przy jej organizowaniu biorą udział osoby studiujące więc przez egzaminy i sesje mają ograniczone możliwości. Termin 1 marca jest to ostateczny termin. Do końca stycznia chcemy już zamknąć całą kwestię przygotować, startu platformy itd i w lutym skupić się tylko na promowaniu konferencji (co nie oznacza, że wcześniej tego nie będziemy robić). Pozdrawiam, Jakub Cyran Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 jesli tylko nie bedzie to w styczniu to bardzo sie pisze Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ciężko stwierdzić czy się pojawię ale na razie raczej nie. (tamten termin mi bardziej odpowiadał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ale 1 marca jest rocznica śmierci La Cava :] stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.