szy Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 'White Star 1906'... ... pierwszy wymieniony szal Wisły w ramach aktualnie trwającej przyjaźni leży w mojej szufladzie... :], rok 1997-1999? W Gdańsku, przyjechaliście na jakiś mecz na Bałtyk chyba wtedy...? Hah, takie tam Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versis Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 mod_rewrite zdefiniowany w pliku .htaccess. Sciągnij skrypt, tam masz wszystko jak na tacy, wystarczy przeczytać. Tylko żę nei znam sie w ogole na php a z angielskim u mnei tez nei za dobrze. Mógłbyś mi swoją wersje wysłać na meila versis@interia.pl ? Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabgol Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 'White Star 1906'...... pierwszy wymieniony szal Wisły w ramach aktualnie trwającej przyjaźni leży w mojej szufladzie... :], rok 1997-1999? W Gdańsku, przyjechaliście na jakiś mecz na Bałtyk chyba wtedy...? Hah, takie tam Szy. Miło spotkać przyjaciela z zaprzyjaźnionej drużyny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabgol Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 mod_rewrite zdefiniowany w pliku .htaccess. Sciągnij skrypt, tam masz wszystko jak na tacy, wystarczy przeczytać. Tylko żę nei znam sie w ogole na php a z angielskim u mnei tez nei za dobrze. Mógłbyś mi swoją wersje wysłać na meila versis@interia.pl ? Niestety zgodnia z zaleceniami przyjaciela-moderatora nie moge Ci podesłać gotowych rozwiązań, ale pokombinuj sam, a napewno Ci się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.