intruder2600 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Cos jest mocno nie tak, a czy sa osoby, ktorym od dzisiaj - pierwszy dzien miesiaca - tak polecialo jak u mnie ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 U mnie dzisiaj też troche słabiej, ale przyzwyczaiłem się już do gorszych "osiągów" każdego początku miesiąca. Wachań nie mam tragicznych, bilans wychodzi niezły. Co do programów analizujących AdSense ściągnąłem wczoraj AdSenseLog ale niestety nie działa. Nie może nawiązac połączenia z kontem. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Przez ostatnie kilka dni było super, średnia jak nigdy a teraz widzę że wraca do normalności albo to 1 dzięn miesiąca to spowodował że spadły zarobki Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 a ja się zastanawiam nad tytułem wątku, jak coś może poszybować w dół ? prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 hmmm jak jutro sie to nie zmieni to sie rejestruje w Adkontekst albo gdziekolwiek indziej Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Cos jest mocno nie tak, a czy sa osoby, ktorym od dzisiaj - pierwszy dzien miesiaca - tak polecialo jak u mnie ? Dziś sobota, według mojej najlepszej wiedzy w soboty włącza się smart pricing... Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnt16 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 U mnie polec iało dzisiaj do góry, o 100%, ale za to poprzedni miesiąc miałem tragiczny, spadek około 60%. Przy okazji, bo nie chciało mi się zakładać osobnego wątku - od początku listopada google mi źle nalicza wyświetlenia reklamy - to co pokazuje panel adsense to ok 30% wyświetleń wskazywanych przez statystyki - wyłączając boty i spidery. Czy ktoś może to potwierdzić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy! Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Google poinformowało dzisiaj oficjalnie i przyznało się do popełnionych błędów. Rzecz dotyczy oczywiście nowego - błędnie działającego systemu zarządzania reklamami. Niektórym, kliki wogóle się nie naliczają, innym zaś nie działają palety kolorów (działa jedynie domyślny styl reklamy). Więcej na: https://adsense.org.pl/pl/mala-aktualizacja-78.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusakolep Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 U mnie też kosmos, raz w górę, następnego dnia 50% z większej ilości kliknięć - wogóle jakby ilośc klików nie przekładała się na ogólny urobek. Ale dobrze, że piszecie, bo przynajmniej wiem, że nie tylko u mnie taki burdel jest. Już przestałem w to wnikać, i co jakiś czas rozważam polskie systemy. a, dla porównania, ja wczoraj miałem (powiedzmy, że w tych warunkach) przyzwoitą stawkę, dzisiaj połowa ze wczoraj. www.google.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy! Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 U mnie stawki za klika wlasciwie sie nie zmieniaja i sa mniej wiecej na tym samym poziomie, jednak nie zlicza mi ogromnej wiekszosci klikniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tydzien chyba ich poprawki mialy trwac, a znajac zycie potrwac moga o kilka dni dluzej ... Zakreceni.pl- Fotka, Zdjęcia, Ludzie !Nasz-Sklad.pl - Znajomi, Zdjęcia, Fotki naszych imprez i składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luken Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Data artu, do którego link zapodał Łysy! to 11 listopada. Widzę, że od tego czasu nic się nie zmieniło. Zainstalowałem z ciekawości asrep no i widzę, że połowa kliknięć nie jest uwzględniona. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joketown Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 U mnie też masakra od kilku dni. Liczba centów prawie równa się ilości klików.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariuss Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 u mnie też masakra od początku miesiąca koszt za tysiąc zmalał z 1,5 $ na 0,5 regułamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czy to możliwe, że google coś źle zlicza? Miałem wczoraj o $0,60 więcej niż wynikało to z klików. Nie, żebym się martwił ale... skąd się wzięło? Automatyka SIMATIC Bezpłatna sieć wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.