tomek_25 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 A wiecie co wam powiem? nudno na forum o 5 rano tongue.gif.. Coś o tym wiem A co czujecie jak zostajecie sam na sam z robotami wyszukiwarek ? Ostatnio jak zostałem z nimi sam na sam to się bardzo przeraziłem A co do snu: dni powszednie- 22-6 (szkola ) weekend : od 4 do 11/12 (czasem jak sie cos robi to i cala nocka zleci i sie do 8 posiedzi Dni wolne (ile da rady ) barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 7h snu przeważnie, 24 i pobudka o 7 Weekendy 10h snu, 24-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joketown Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Średnio 7-8 godzin snu (w weekend może 9), czyli w normie. bardzo chciałbym spać mniej, ale zwykle jestem potem nie do życia, a szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 joketown u mnie tak samo jest, chodzę niewyspany przez resztę dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 no i dalem czadu, poszedlem spac wczoraj o 4-tej, wstalem 15 minut temu Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joketown Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 no i dalem czadu, poszedlem spac wczoraj o 4-tej, wstalem 15 minut temu taki urok z własnej działalności gospodarczej? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Nie przejmuj się ja też wstałem pół godziny temu. Kawka i będzie oki. Tak na marginesie to jak miałem dwadzieścia kilka lat wypijałem ich 5-6 w ciągu dnia i spałem jak zabity. Dzisiaj jak bym 3 wypił to bym chyba ze dwie doby nie spał. A tak zmieniając trochę temat to ile wam najdłużej zdażyło się nie spać ? (bez zmróżenia oka) Mój rekord to 56 godzin. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak prowadziłem kawiarenkę internetową kilka lat temu to spałem jak żołnierz - kiedy się da Nie było tych chwil za dużo.. Praca w obecnej branży daje wolność wyboru. Śpicie kiedy chcecie i ile chcecie. Kwestia wyboru i dyscypliny. Doceńcie to Ja oczywiście z własnego wyboru śpię do południa i budzę się niewyspany Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlonk Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 jak moge to siedze do pozna do 3-4 w nocy i spie do 11-12 jak moge.. jak nie moge to siedze do 1-2 i wstaje kiedy musze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Sprawdzanie obecnosci Od haczyć sie kto nie śpi ???? Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja nie śpie Czacha o 5 bądź mądralo Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Heh... a ja myślałem, ze ze mną coś nie tak Podziwiam Michała (admina) - naprawdę nie wiem, jak Ty się regenerujesz w ciągu 3-4 godzin snu Po każdej bibce do 4 rano Michał budził nas o 8, bo mu się już nudzi tak siedzieć od godziny, kiedy wszyscy dookoła śpią Ps. odhaczony - idę spać "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Odhaczam się. a wstaję o 5.40. Ciężko będzie Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja nie śpie Czacha o 5 bądź mądralo Wiesz o 8 wstaje i ma 2 dzieci na głowie to nie jest różowo. Jedno 3 lata drugie 8 mc. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Zwiedzać! Nie spać! Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.