zerbal Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Stroka pozycjonowana o jedno oczko, a zaplecze o dwa???? Tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 potwierdzam zmiany - widoczne dopiero dzisiaj: PR 2=>3 PR 0 => PR 2 (strona główna), a podstrony PR 3 PR3 => PR 3 (albo brak aktualizacji albo w miejscu - linkowana najmocniej) PR 2 => PR 2 PR6 => PR 5 Sprawdzam na https://livepr.raketforskning.com/ i przez google toolbar Najbardziej zastanawia mnie: PR 0 => PR 2 (strona główna), a podstrony PR 3 Czy to normalne? Linkowana była przede wszystkim strona główna, linkowanie podstron zacząłem niedawno... Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Dla jeszcze jednej domeny podobnie - linkowana tylko główna, PR 1 => 1, podstrony wrzucone 3 miesiące temu dostały PR 1 Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothen Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 "kiedy dostanę przelew". W poniedzialek kolego , w poniedzialek..... J/K Skuteczne pozycjonowanie stron i sklepów internetowych - Agencja SEO - E-Commerce 360 - Grupa iCEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzM Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Mi strona główna z PR0 skoczyła na PR3 podstrony z PR0 na PR2 Te dziwne narzędzia przewidujące PR wskazywały, że będzie PR5 no ale PR3 też cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 PR Predict to wróżka, nie należy się nią kierować kolego ;-) Gratuluję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson_ Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mam wrażenie, że update jeszcze się nie skończył. Na rocznej subdomenie z PR3 mam teraz N/A np. dla całej klasy 72.14.221.xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Y! ma już tylko 9 blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar111 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 PiO ma 3... buu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 forum z 4 na 3 ale jedna roczna z 3 na 4 Reszta przewidywania pr2, po staremu pewnie byłoby 3-4 więc obniżyli tą skalę mocno. Bardziej mi przeszkadza zmieniony sposób pokazywania site: dość, że na com spadł o połowę to : https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...&lr=lang_pl Byłoby punktów w systemach mam jeszcze parę takich przypadków Szukaj w internecie 125k, Szukaj na stronach kategorii: język polski równo 1 300 000 WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Narzędzie do przewidywania Page Ranku by iwebtool.com rządzi screen: niedługo mi wybije PR10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson_ Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Mnie ciągle zastanawia, dlaczego strona główna serwisu poleciała z pr3 na pr0, a podstrony, na których leży qlweb poszły z pr2 na pr3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 masz problem? to przerzuć się na Yahoo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.