Robbocop Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Mam serwer w Home.pl, do dtgo jakąś tam domenę. Chcę założyc tam precelka, i tu rodzi się pytanie, jaki adres pozycjonować? Załóżmy że domena to DOMENA.PL. Zakładam podkatalog: KATALOG.DOMENA.PL. Po wejsciu tam, w przegladarce mam KATALOG.DOMENA.PL/KATALOG/. I Tu pytanie. pozycjonowac KATALOG.DOMENA.PL czy KATALOG.DOMENA.PL/KATALOG/. Probowałem dodać mapę strony do googli i jeśli wrzucam ja do podkatalogu (KATALOG), to google nie chce jej chwycić, każe mi założyć nowy wpis. Teraz wrzucułem mape strony do głównego katalogu serwera i wtedy działa. Mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisałem. Pozdrawiam, Robbocop. ------------------------------------------------------------------- Polecam gotowe życzenia imieninowe oraz inne, na różne okazje. Jeśli zdajesz kurs na prawo jazdy, zobacz nasz podręcznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 pozycjonowac KATALOG.DOMENA.PL czy KATALOG.DOMENA.PL/KATALOG/. To pierwsze pozycjonować bedzie Ci łatwiej. Wiele katalogów nie przyjmuje wpisów typu domena.pl/katalog Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 KATALOG.DOMENA.PL/KATALOG/ ? Przecież możesz postawić to tak, że KATALOG.DOMENA.PL będzie wskazywał na Twój katalog. Po co kombinować? Adwokat Środa Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dokładnie - zrób subdomenę i przekieruj ją na /katalog_domeny/katalog Wiele - chyba wszystkie moderowane - katalogi nie przyjmują wpisów innych niż do strony głównej, łatwiej też podawać adres subdomeny niż domena.pl/katalog no i jak zbanują Ci katalog na subdomenie, to czasami domenę główną oszczędzają... pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.