Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak w temacie. Mam wartościową stronę i zastanawiam czy zrobić na tej domenie subdomeny i wstawić tam trochę spamu. W sumie widziałem już spam na subdomenach firm hostingowych i jakoś nic się z nimi nie dzieje niedobrego. Pozdrawiam, dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 to jest pytanie czy dzielisz sie z nami swoimi przemyśleniami? STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 dobra, przeoczyłem tytuł a nie mogłem zedytowac Za spam na subdomenie nie dostaniesz bana na domene głowną. Conajwyżej na subdomene STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dziękuję. Chciałem sie po prostu upewnić, bo ewentualny ban by mnie sporo pracy kosztował Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dziękuję. Chciałem sie po prostu upewnić, bo ewentualny ban by mnie sporo pracy kosztował Pozdrawiam A po co spamowac? Nie lepiej robic uczciwie? No tak, ale o uczciwosci sie tylko gada, a i tak spamuje... to jest wlasnie polski narod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A co jest nieuczciwego w postawieniu strony z tekstami piosenek ???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 OK, ja odpowiem. Kupiłem sobie z jakies 3 tygodnie temu domene lekko używaną z PR 3 na testy. Na stronie głownej domeny umieściłem Wordpress i troche tam nawpisywałem postów. Kilka stron było w indeksie. Równolegle na subdomenach poszalałem, jakie tylko śmietniki miałem to dawaj. Przez 2,5 tygodnia google szalało po sub-domenach. Ale w piątek już się skończyło. Ani subdomen ani domeny nie ma w indeksie. Podsumowanie: Chesz sie bawić w spamowanie to licz sie z tym ze domena poleci a nie tylko subdomeny. Teraz po szybkim banie jestem ciakawy kiedy domena wróci do indeksu Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A co byś powiedział o spamach na republika.pl czy czymś podobnym? Ciężko oczekiwać żeby google zbanowalo taką domenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A co byś powiedział o spamach na republika.pl czy czymś podobnym? Ciężko oczekiwać żeby google zbanowalo taką domenę. spam jest zawsze tylko spamem..mysle, ze odpowiedziales sobie uzywajac wyzej slowa "spam". po co tracic czas na spam? nie lepiej zrobic cos uzyteczniejszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Heh, niezły bełkot:) Wiesz sam o co Ci w ogóle chodzi? Zadałem konkretne pytanie, załóż sobie filozoficny wątek w pogaduchach jak nie masz nic ciekawego do przkazania. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A co byś powiedział o spamach na republika.pl czy czymś podobnym? Ciężko oczekiwać żeby google zbanowalo taką domenę. na wszystko można napisać algorytm i wzór. Jeżeli główna domena ma sporo linków do siebie np. republika, jeżeli strona wygląda na firmę hostingową , jezli domena głowna ma dluga historię ...... Wszystko to może (albo nawet ma) mieć wpływ na to czy bedzei ban czy nie bedzie na główna domenę. Ja tylko podałem przykład na to że intensywnie spamując na subdomenach mozna sie dochrapać bana na domene głowna. Choć przy innych tego typu testach gdzie na subdomenach były śmietniki to poleciała tylko subdomena. Wiec nie ma zasady. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 OK, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Za spam na subdomenie nie dostaniesz bana na domene głowną. Conajwyżej na subdomene jakies 2 lata temu Lasnik pisal, ze po to banuja cale domeny, zeby takie sytuacje wyeliminowac. jak im to wychodzi, to inna sprawa - mysle, ze niebawem zacznie wychodzic lepiej niz teraz. sek w tym, ze nie wiadomo, co jest spamem. bo przeciez tych 100 dmozow na 100 subdomenach mojej strony to moze byc tylko proba prezentacji moich zdolnosci w CSSie. tak wiec, dlaczego to banowac skoro do listy tych dmozow zalinkowalem z mojego personalnego bloga na ktorym kazdy post traktuje o innej stronie internetowej? polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOMAN Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A po co spamowac? Nie lepiej robic uczciwie?No tak, ale o uczciwosci sie tylko gada, a i tak spamuje... to jest wlasnie polski narod Żeby umieścić linki nie tylko do systemów, a zakup domeny kosztuje? Polak Rulez - zawsze wykombinuje żeby wyjść na swoje! A Ty jakiej narodowości? Wiktor [goryl] Pacocha.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 A po co spamowac? Nie lepiej robic uczciwie? uczciwie to wtedy, kiedy sie nic nie robi a strona sama idzie do gory, wiec chyba jednak nie polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.