Dark Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak do tej pory nie miałem większej styczności z mini, ale troszkę pozmieniałem żeby jakoś się odróżniał. Dodam go do paru systemów i podlinkuje troszkę wkrótce. Zapraszam do dodawania wpisów. !!! magiczne linki Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dodałem swoje wpisy teraz prośba zaczaruj je tak żeby były w serpach 1dynkami ) ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Trochę tam "pospamowałem", tylko nie żuć na mnie czaru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wszystkie strony sa automatycznie czarowane, takze ja nad tym kontroli nie mam.. :P życzę wysokich pozycji, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 usunalem linki bezposrednie z glownej i linkuje szczegoly z home (9 linkow z glownej) jak w qlwebach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.