webpl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam! Mam pewien pomysł ale nie wiem czy coś to da w pozycjonowaniu strony. Jakby do Title w linku, który odnosi do jakiegoś artykułu czy coś w tym sensie, wyciągać z bazy np. 50 znaków z treści tegfo artykułu ? Byłyby jakieś lepsze efekty ? Wstawiłem kiedyś Torrenta na stronę z takimi rzeczami i zobaczyłem ze pojawił się on w pierwszej trójce zaraz na drugi dzień... Dlaczego niektóre strony mają takie wziecie w google ? Czy mój pomysł jest dobry ? Dziękuje za odp. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Większych korzyści względem linku bez title nie ma co się spodziewać. A też nie zaszkodzi, więc zrób sobie i już. Jak uznasz, że ma to pozytywny wpływ to plus dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lectric Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nie ma sensu pakować dużej ilości słów kluczowych do title. Darmowe ogłoszenia dla wszystkich wymagających tak wiele Dodając artykuł w Presell page podnosisz swoją pozycję ! Firma w internecie , porady , solucje, baza firm zapraszamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ja też zajmuję się pozycjonowaniem od niedawna i brakuje mi pomysłów. Jeśli ktoś zna nowe metody na pozycjonowanie stron internetowych będę wdzięczna za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Poczytaj o spamowaniu kwiatuszku. "Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III. Gido.pl Must.pl Kokai.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Poczytaj o spamowaniu kwiatuszku. Spamu nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Poczytaj o spamowaniu kwiatuszku. Spamu nie lubię A widzisz, a on Cie pokocha. "Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III. Gido.pl Must.pl Kokai.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ze spamem jest jak z vódką, Ty go w twarz, a on Ciebie na ziemię ;D blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Możesz też SPAM (mielonka) z ogóreczkiem i pod vódeczkę Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 jak to mowia przeciez, bez spamu nie ma kołaczy... Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi, może macie ciekawe pomysły jeśli chodzi o pozycjonowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 może macie ciekawe pomysły jeśli chodzi o pozycjonowanie. tak, linki trzeba mieć. podobno to działa. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Tak! Potwierdzam! Ale jest to tylko jedna z legend. Inna głosi, że forum służy również do lektury. "Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III. Gido.pl Must.pl Kokai.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WZS Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Plotka mówi, że trzeba klikać w moje reklamy - nie żebym do tego nakłaniał oczywiście - wtedy Twoje strony zaczą się pozycjonować Na blogu: pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starling Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Bez urazy,ale człowieku przebiegnij się trochę złap 2 oddechy.Zastanów się czy w ogóle wiesz o czym piszesz.Poczytaj stare posty,podstawy pozycjonowania i.t.d a potem zadawaj pytania,nie odwrotnie. UX+SEM=ROI! mail:dszpak(malpa-at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.