Veal Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Znaleźliby się spokojnie Potwierdzam. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Ja tam nie widze roznicy miedzy top10 a top100 pod pozycjonowanie. Moze podajcie mi linki albo jakis screeny A sprawdź tym narzędziem dla TOP10 i dla TOP100 : https://mcdar.net/dance/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Ja nie widze różnicy. 208.69.34.230 Wynik dla TOP 10 Wynik dla TOP 100 66.102.1.99 Wynik dla TOP 10 Wynik dla TOP 100 216.239.59.102 Wynik dla TOP 10 Wynik dla TOP 100 Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A zobacz sobie że przy przeglądaniu 100 wyników przy np. seo4.net pojawia się drugi wynik dla seo4.net/pozycjonowanie/ , zaś przy wyszukiwaniu dla 10 wyników nie ma tego drugiego wyniku i stąd biorą się różnice! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 OT Brad proszony o wyczyszczenie skrzynki bo wiadomosci nie mozna wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 A zobacz sobie że przy przeglądaniu 100 wyników przy np. seo4.net pojawia się drugi wynik dla seo4.net/pozycjonowanie/ , zaś przy wyszukiwaniu dla 10 wyników nie ma tego drugiego wyniku i stąd biorą się różnice! A jaki problem w systemowym ominięciu tego? Zresztą w wersji ie każda strona występuje tylko raz (ponadto pobiera się szybciej z powodu zminimalizowanych rozmiarów...) Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Porównaj sobie i powiedz mi jak chcesz wyeliminować różnice ? https://www.google.pl/ie?q=samochody&hl...amp;btnG=Szukaj https://www.google.pl/ie?q=samochody&hl...kaj&num=100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ok, ok Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kijan Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Wiesz co stary, takie bajery jak alexa rank czy site to widze na u góry w seoquake. Ale prosta i porządna sprawdzara pozycji (konkurecja dla Free Google Monitor) + wp, onet - popieram!AD. Analizator konkurecji - osobiście nie poskąpiłbym grosza na sprawdzarę linków u siebie na kompie - czyli jakiej są mocy, z jakimi anchorami, ile side-wide, jaki pr etc. - czyli gruntowy anal BL. A mam pytanie czy zależy CI na wersji okienkowej pod winde, czy np. wersja online, gdzie nie musisz np. codziennie klikać w odśwież dane ? Profesjonalne narzędzie dla pozycjonerów SEO TOOLS online https://twojapozycja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Musze z przykrością zakomunikować, że straciłem kod źródłowy głównego modułu programu co oznacza, że Seo Analizator w formie jaką przygotowywałem nigdy nie ujrzy światła dziennego. Odzyskałem natomiast moduł odpowiedzialny za analizowanie konkretnej strony i tylko ten "fragment" programu będzie rozwijany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Moje kondolencje , bo wiem jak bardzo jest irytujące pisanie drugi raz tego samego. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dzięki. Drugi raz raczej nie będę tego pisać tylko rozwinę jeden z modułów, który był na drugim kompie odpowiedzialny za analizę konkurencji. A jeśli program się spodoba to kto wie, może napisze jeszcze raz, chociaż to jest mega nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Wielka szkoda Bo cos seo.net.pl sie sypie i coraz czesciej pokazuje errory zamiast pozycji.Dzis np jest tak przez caly dzien niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobpl Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Dokladnie, jesli narzedzie to byloby funkcjonalnie lepsze od Free Google monitora to byloby warte obejrzenia Zapraszam do https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=43276 WWW.ROOB.PL Świat robotów. Czy wiesz co możesz zrobić aby nic nie robić? ROOB.PL ROBOTY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.