zbigniew1000 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam, mam stronkę PR 4, wypozycjonowaną na 1 miejscu, i wiele fraz w TOP 10. Stronka zestarzała się moralnie i chciałem zmienić i grafikę i trochę tekstów. Zastanawiałem się czy nie zrobić tak: 1. Po kawałku podmieniać poszczególne elementy 2. Wykupić jakąś domenę *.eu lub podobną i wrzucić tam całą stronkę... i pozycjonować niezależnie... 3. Wstawić nową stronę jako subdomenę... Co o tym sądzicie? Które wyjście będzie najlepsze? Może jakieś inne pomysły? Pozdr. zb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jezuuuuu, zmień ją od razu w całości tekst i grafike, wrzuć ją na serwer jak google zaindeksuje to fakt może spaść na pare dni ale później wróci na swoją pozycje. Ja swoją zmieniłem w całości wrzuciłem na serwer, google ja zaindeksowało stronka spadła o pare oczek ale powróciła na wyższą pozycje niż byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 wrzucaj co masz nowego i sie nie martw, pozycje powinny zostac zblizone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nahpl Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Wrzucaj stronę nową w całości, ale pamiętaj żeby zachować te same podstrony (w sensie linki do nich). A jak nie da rady to użyj mode rewrite. Drobna zmiana tekstów nie zaszkodzi, grafiki tym bardziej. Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.