Mlody Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Mam pytanie dotyczące tego pakietu 1000GP (który jest dodawany przy rejestracji domeny pl) w ovh.pl - Czy jest możliwość tworzenia subdomen?? - Czy działa willcard ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeq Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Cytuję z https://www.ovh.pl/produkty/1000gp.xml Subdomeny: 5 Radeq blog - już mniej o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 - Czy działa willcard ?? Nie działa. Darmowe forum - załóż własne forum za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam pytanie do osób które takowy serwer wykupili bądź też dostali... Ja posiadam dwa i zauważyłem że strasznie wolno działają... tzn. długo czekam na odpowiedź serwera (nie zawsze, ale przeważnie). Wpisuje adres stronki albo wchodzę na jakąś podstronę i czekam chwile i czekam... pasek ani drgnie. Po chwili stronka się ładuje normalnie. Czy też taka sytuacja u Was występuje? Rozumiem że skoro ten serwerek dostaje się "gratis" to cudów nie można oczekiwać, ale taka sytuacja zniechęca mnie to do zakupu innych hostingów z tej firmy... a chyba nie o to chodziło twórcom tej oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mam kilka i działają ok np. te w stopce. Gorzej jak skrypt jest mało optymalny. A jak te będą Ci się słabo otwierać to masz coś z netem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Subdomeny: 5 Jakas bajka ja ostatnio automatem zalozylem sobie 900 subdomen na 17 domenach Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Podczas zakładania tam subdomen to jest opcja tworzenia z www i bez www i teraz pytanie... czy pod domena z www i bez www to dwie różne subdomeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sath Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 tak oni licza te subdomeny oddzielnie z www i bez www to juz 2 best for You site exp "In Baghdad, it's no democracy That's just because, it's a US Country" freeglobes zapisz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A gdy zakładam "bez www" i zrobię sobie przekierowanie 301 to działa? Zapytam, bo nie miałem czasu sprawdzić? pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exa Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A gdy zakładam "bez www" i zrobię sobie przekierowanie 301 to działa? Zapytam, bo nie miałem czasu sprawdzić? Załóż sobie subdomenę i zrób wpis CNAME dla www w sterfie DNS. "Fizycznych" subdomen możesz mieć tylko 5, wpisów CNAME do domeny głównej i subdomen możesz stworzyć (chyba) dowolną ilość (na pewno więcej niż 5). Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Nie bylo to chyba na Pio podawane, wiec info, OVH nie oferuje juz darmowego 1000 GP dla "peelek". Dla mnie to duza strata Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcieh Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Rozumiem, że przy przedłużaniu domen które były wcześniej w promocji z 1000GP ('dożywotnio' - do czasu aż będę u nich trzymał domenę) będę nadal miał to konto 1000GP ? masaż biurowy albo wellness dla firmwiercenie w betonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Tak Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Żeście się rzucili na te konta to nam zabrali Powinni obiektywnie tylko PiO wyfiltrować a reszczie zostawić 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 no niestety też już widzę że pakiet .pl + 1gb poszedł w zapomnienie - a szkoda, hosting stabilny, dobry i wydajny. Naprawdę najbardziej korzystna oferta Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.