Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 pewno tak, u mnie działało OK. Myśle że szukaj.onet bedzie jeszcze mocno ewoluował i poprawiał jakość wyników, zmniejszał zbedny indeks na rzecz szybszych reindeksów. Ma pewną przewagę nad Google - działa bardziej lokalnie i rynek PL jest mu bardziej znany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 onet był jest i bedzie jednym wielkim g*****m, jedno w nim jest złe - spamiary od razu wbijają się w top Reasumując - jakość i poziom szukajki onetu jest wprost proporcjonalna do jakości i poziomu komentarzy Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 przyjdzie taki czas że nawet się nie zaindeksują a co mówić o wbijaniu w pozycje. Poziom wyszukiwarki jest ok - nie jest wcale łatwo zapanować nad dużym indeksem. Inne wyszukiwarki wcale nie posiadają mniej zaśmieconych wyników powiedziałbym że znacznie bardziej. Najważniejsze jest że onet pracuje nad poprawą wyników, ważnym jest także że ruch kierowany z onetu jest skuteczniejszy a to sie chyba liczy najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Szook, nie jesteś obiektywnym ani przy weblinku ani w tematach o onecie Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 e nie nie - jak mi się coś nie podoba czy to w weblinku czy onecie to pisze co się czasem nawet włascicielą weblinka nie podoba - ale trudno . A co do onetu to nie wiem dlaczego nieobiektywny ;-)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Słyszałem dziś w warzywniaku że panią Halinkę wygryzłeś i siedzisz na jej miejscu układając ranking Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 e to pewno jakieś plotki jak zawsze bo ranking ustawia algorytm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altey Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zostawcie szukajke onetu w spokoju bo nic wam nie zrobiła a mi zrobiła dobrze........hmmm...ahm....tzn. wszystkie moje strony na pierwszych miejsach i niech tak będzie he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Onet...) Fajne to było jakiś czas temu... Ale dobrze by było jakby pojawila sie sensowna konkurencja dla G. Onet jako szukajka typowo lokalna - mysle,ze to by bylo do zrobienia i przy dobrym pomysle jest calkiem spory kawalek tortu wciaz do zagarniecia na naszym ryknu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dzisiaj przy piwie kolega zdobył sie na deklaracje, że zrobi wyszukiwarke, która będzie konkurencją dla google... obiecałem mu, że bede go nosił na reklach jak to zrobi (ofkoz wiadomo kto by mial top1 )... ale realia sa takie, ze jesli pozycjonerzy skupia sie na onecie, zaczna klientom proponowac pozycjonowanie w tej szukajce to pewnie ona sie rozwinie bo ziwekszy sie ilosc zapytan... ale inna kwestia to to, ze onet moderuje top1 pod wzgledem tego czy zaplacimy boksy czy nie wiec jezeli tego nie zrobia to nie ma co marzyc o konkurencja dla wielkiego G... // jestem po %% wiec przepraszam za logike zdan moze sie domyslicie o co mi chodzilo Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (...) ranking (Onetu) ustawia algorytm .Szooker v3.0;-) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ee walka reczna jest bezsensowna na wszystko można napisać algorytm kwestia tylko czy sie wie na co ma sie go napisac i czy jest sens go pisac. Same algorytmy wyszukiwarek sa bardzo dobre w kwestii analizy stron i szukania tresci w witrynach - nie w nich lezy problem - problem to detekcja czynników wplywajacych na nieprawidlowa prace pozostalych algorytmów. I wtedy wyniki powoli się prostują. Heh czemu Szook 3.0 - to jak zaczne rozdawać adwordsy to znaczy ze jestem w google czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Heh czemu Szook 3.0 - to jak zaczne rozdawać adwordsy to znaczy ze jestem w google czy jak ?Kto Cię tam wie! Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 hie hie kurka ciii bo zaraz ktoś tak pomyśli i moja skuteczność spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiner Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Chcialbym dozyc czasu kiedy onet bedzie interpretowany przez statystyki jako wyszukiwarka a nie strona referujaca !!! - semrush z trialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.