takun Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam Prosiłbym o wasze opinię tego hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=30211 Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=30211 czytałem ten temat ,jednak jest tam tylko 1 -2 posty na temat 90 Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 pod hosting wykorzystują te same serwery... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hehe niezle kombinują tam Ogólnie wydaje sie ze jest super. szczególnie Transfer 600 GB/miesiąc Ale CAŁKOWICIE wyklucza mi ten serwer baza... maxymalny rozmiar jednej 40mb no jak chcesz forum to duzego nie postawisz Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mi to wygląda na łapanie jeleni, którzy nie doczytali do końca parametrów konta a zachłysnęli się na starcie >>> 600GB <<< i dalej już nie czytali 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hehe niezle kombinują tam Ogólnie wydaje sie ze jest super. szczególnie Transfer 600 GB/miesiącAle CAŁKOWICIE wyklucza mi ten serwer baza... maxymalny rozmiar jednej 40mb no jak chcesz forum to duzego nie postawisz A gdybym chciał postawic forum ,oprucz strony ,to ile postów max taka baza 40 mb pomieści ? Prosiłbym o jakies oszacowanie na oko Hosting ten przypadł mi do gustu własnie ze względu na bazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 sorry miało być na transfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jak pisałem na pw na bb3 coś ok 30tys postów i 5tys userów na chlopski rozum. Ale moze byc różnie. Zależy od średniej dlugosci posta od ilosc PW, od tego jaki skrypt, jakie dasz mozliwosci forum i wielu wielu czynników. No ale na DUŻE forum to na pewno nie wystarczy. Zreszta jest cała masa tańszych hostów oferujących duza pojemnosc i nieograniczoną baze. Więc jak napisal Fidma łapanie jeleni i dosłownie i w przenośni. EDIT przeliczylem sie nieco. Popatrzylem na swoja baze na bb3 i wydaje mi sie jednak ze nawet na takie forumo nie starczy bedzie cos na 15tys postow i 5tys userów Ale na jakiegos cmsa, na bardzo czesto odwiedzana stronke czemu nie Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Hmm wg wyliczeń SMF 1000 userów 15000 postów, phpBB Przemo 500 userów 10000 postów. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin18 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja na bazie, 25mb w ovh mam forum 17.000 postów i 3000userów zajmuje z read_history 22mb bez read_history pewno mniej. Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Na jakim skrypcie? Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin18 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Na jakim skrypcie? Przemo Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Taaa jakim cudem ? 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takun Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A jeśli na forum włączone jest oczyszczanie co jakis czas .Nie znam sie na tym ,poprostu czy jeśli usuwa sie stare posty ,to czy wtedy baza w jakiś sposób się oczyszcza ? Powiedzmy zebrałem 10 000 postów i czy wtedy będe mogł oczyscić starych z tysiąc postów i dalej prowadzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.