kaw3cz3k Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Poszukuje darmowe narzedzia CMS, ktore posiadaja generator mapy strony (sitemap) dla Google. Grzebalem troche po necie i znalazlem jeden darmowy o nazwie Quick.Cms.Lite - https://opensolution.org/?p=Quick.Cms Niestety okazalo sie, ze narzedzie to posiada sitemap ale w wersji platnej a nie darmowej. Czy zna ktos z Was jakies narzedzia CMS, ktore sa proste, zgodne z XHTML i maja mechanizm generowania sitemap dla google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mah33 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Czy zna ktos z Was jakies narzedzia CMS, ktore sa proste, zgodne z XHTML i maja mechanizm generowania sitemap dla google? https://www.solucija.com/ na forum znajdziesz jak zmienic program aby miec mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Wordpress z wtyczka Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Drupal + Plugin Google Sitemap Generator Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Joomla + SEF Service Map (mojego autorstwa - używa tego dziś ok. 2000 serwisów) Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 EzPublish + wtyczka CMS co prawda rzadko spotykany ze względu na wymagania ale za to jakie możliwości. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radca78 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 EzPublish + wtyczka ... i to z jaką możliwością kontroli elementów występujących w mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 EzPublish + wtyczka ... i to z jaką możliwością kontroli elementów występujących w mapie A już się bałem ze jestem jedynym użytkownikiem na forum Ez Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Gratuluję Wam solidnych maszyn 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Osobiscie wolał bym aby te funkcje z których ja korzystam były w czymś lżejszym od EZ np. wordpress, ale niestety nie ma tak dobrze. Niestety tak duży projekt trudno we własnym zakresie zmodyfikować do własnych potrzeb i jak czegoś nie ma to trudno dopisać. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.