Skocz do zawartości

jak nie Link-Vault to co? -systemy anglojezyczne

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji tego ze ostatnio Link-Vault ma powazne bledy z naliczaniem punktow zastanawiam sie nad odejsciem z systemu.

I teraz nasuwa sie pytanie jak odejsc to do jakiego innego wartosciowego systemu?

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sorki za offtopic ale widzialem , ze postujesz na L-V na forum, mam prosbe do Ciebie, napisz gdzies tam na forum , ze nick pavka21 prosi o aktywacje konta /na forum sie zarejestrowalem na poczatku lipca dostalem email, ze czeka moja rejestracja na akceptacje admina/ ale chyba cos za dlugo ;-)

dzieki sliczne

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

na swoim koncie nie widze żadnych błedów , może tak lepiej odżałować te kilka zielonych miesięcznie co ? :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

na swoim koncie nie widze żadnych błedów , może tak lepiej odżałować te kilka zielonych miesięcznie co

i chyba o to sie w tym systemie rozchodzi

:]

P.S No wlasnie Beerbant to moze cos wiecej napisz jak to funkcjonuje na koncie platnym

Używaj Cuilla i Hakii

• 1 miesiąc temu...
na swoim koncie nie widze żadnych błedów , może tak lepiej odżałować te kilka zielonych miesięcznie co

i chyba o to sie w tym systemie rozchodzi

:]

P.S No wlasnie Beerbant to moze cos wiecej napisz jak to funkcjonuje na koncie platnym

Zapraszamy do systemu www.carramba.net ktory wystartowal dzisiaj

carramba_2_468x60.jpg

Funkcjonuje sprawniej, linki są dodawane tak jak ustalisz, zauważyłem, że trafiaja na "lepsze strony" masz bonus w postaci dodatkowego procentu voltów :) IMO przy większej ilości voltów tak min 10K sie opłaca.

@carramba a co do cholery ma twoje zaproszenie wspólnego z LV ???

PS.

pytanie retoryczne nie odpowiadaj

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Funkcjonuje sprawniej, linki są dodawane tak jak ustalisz, zauważyłem, że trafiaja na "lepsze strony" masz bonus w postaci dodatkowego procentu voltów smile.gif IMO przy większej ilości voltów tak min 10K sie opłaca.
wlasnie zaczynam sie bawic LV. jakie ilosci voltow trzeba przeznaczyc na srednio-trudne frazy?
@carramba a co do cholery ma twoje zaproszenie wspólnego z LV ???

PS.

pytanie retoryczne nie odpowiadaj

ej, no daj trollowi nabic posta :)

polish suicide flew 48 successful missions

zapłaciłem paypalem, usawina jest opcja pobierania comiesięcznego z karty, więc nie trzeba o tym pamiętać. Konto w LV automatycznie zmieniło sie na płatne, chociaż miałem kilka nerwowych dni przerwy w rozmieszczaniu swoich linków. Potem ruszyło i działa bez problemu. Chociaz jest jeden problem, który ktoś niedawno poruszał na ich forum (Netelektryk chyba) - problem z anchorem z polskimi znakami - kodowanie nie zawsze pasuje, my używamy zwykle ISO.

Eksperyment Discover.pl

• 3 miesiące temu...

Ja właśnie też próbuję przetestować jakiś zagraniczny system wymiany linków (dla serwisu polskiego).

Który z tych anglojęzycznych jest najbardziej warty polecenia? :) (nie dodaję spamu)

A ja przy okazji zweryfikuję swoja pozyctywna opinie o FV. Chwile szczęścia trwały niestety krótko. Mam punkty, płatne konto, a nie mogę ich wykorzystać. Przez ponad dwa miesiace ilość wykorzystanych Voltów praktycznie sie nie zmienia, bo dla części stron dodaje linki bardzo rzadko. A strony uciekają z systemu, wiec Volty zwracją. Na forum nie moge sie zarejestrować, na maile nie odpowiadają - jednym słowem moja aktualna opinia - Kiepski.

Eksperyment Discover.pl

no wlasnie ja rowniez przegladnalem kilka systemow i jak narazie LV wyglada za najbardziej skuteczny, mimo wszystko przydziela Vaulty i linki jak krew z nosa. Widze ze nawet platne konto nic nie daje.

Używaj Cuilla i Hakii

a wiec kolejne przegladanie systemow i dalej wielkie nic

Gotlinks nie robi na mnie wrazenia tak samo jak i swaplinks

Aktulanie testuje Linkmarket ale tez juz mi sie nie podoba

Wiekszosc systemow opiera sie na zasadzie wymiany linkow z konkretnymi stronami, ma to swoje zalety jak i wady, jak na razie nie udalo mi sie znalesc systemu z linkami rotacyjnymi ktorym dosyc szybko mozna by dopalic jakas strone. Ciezko znalesc cos w stylu weblinka czy tez linkorna a nawet wysmienwanego u nas linkora.

Systemow jest duzo ale poza Link Vaultem nie widze zeby dany system spowodowal jakies podbicie strony, ogolnie sa slabe.

W LV z kolei przydzielanie punktow i linkow jest bardzo powolne (nawet na platnych kontach), choc efekty jak najbardziej widac

Rozgladam sie rowniez za systemami w innych jezykach, jezyk francuski to tez chyba 2 systemy z okolo 300 domenami na 1 system a wiec nie najlepiej.

Czy jeszcze jakis system przeoczylem?

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...

cos mi edycja postu sie tutaj nie pojawia dlatego dodaje jako odpowiedz

www.linksdealing.com

Wyglada calkiem ladnie dosyc duze zaplecze i co najwazniejsze mozna linkowac miedzye roznymi wersajmi jezykowimi stron, mozna umieszczac rozne liczby linkow co ma wplyw na nasze punkty.

W chwili obecnej w fazie testow, plus ze ocenia ilosci podstron zaindeksowane przez yahoo, google i msn

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności