Kyo Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A co napisał Xann? A reklama swoja droga z d... - słaba jakos, i wykorzystuje logo google i onetu. Ciekawe czy moga tak. Pytanie retoryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Onet swoje logo może używać , a mój post był po pijaku na urlopie to sie nie liczy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 I też mam ofertę:post + analiza + wnioski za 39,99$ za 34,99$ wezmę jak dorzucisz jeszcze Taśmy/Nagrania Xanna :-) Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 to powiedz Mariolce żeby ci kabel zabierała jak masz cole obok . Bo później o 9 rano w sobote dostaje 30 telefonów !. że ktoś gdzieś coś zdradził . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 A co napisał Xann? Moja oferta nadal aktualna za 34,99$ wezmę jak dorzucisz jeszcze Taśmy/Nagrania Xanna :-) Jak zrobicie zrzutkę, to pójdzie do działu plotki Nker to xann ci będzie płacił 50 usd za milczenie. PW jak nie było tak nie ma, Xann chce być sławny buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Co za ludzie. Z tą sprzedażą to był mój pomysł! Nie podbierać mi klientów! Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 by the way rywin tez sie tlumaczyl ze byl pijany jak szedl do michnika ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Co za ludzie. Z tą sprzedażą to był mój pomysł! Nie podbierać mi klientów! Może będziemy współpracować? Tak jak Ziobro i USA w sprawie Mazura rywin tez sie tlumaczyl ze byl pijany jak szedl do michnika ;] Ty lepiej siedź cicho, bo dziś znów wypijesz, wyfaflesz i będą nici z zarobku buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 ano ide dzisiaj pic ;D dobry griill mnie czeka ale juz powiedzialem dziewczynie ze jak zobaczy ze wchodze na PiO ma mnie zdzielic ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ciekawe jaki wpływ będzie miał ten wątek na CTR tego baneka Myślę, że może to być jeden z bardziej klikanych w historii PIO - tylko trzymajcie wątek wysoko i niech Szook dorzuci jeszcze parę tajemniczych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 e tam ja to jestem po coli a xann cos fanzoli . Dobrze ze wyedytowal tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Hehe Mariusz, za chwilę Tobie się rozdzwonią telefony, ciekawe, kiedy Ty zedytujesz posta Ta cola chyba bardziej Ci szkodzi, niż myślisz "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Oj nieładnie tak posty edytować że co powstanie niedługo? Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Oj nieładnie tak posty edytować tongue.gif że co powstanie niedługo? Trzeba było nie spać tak długo, to może zdążyłbyś przeczytać "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Afera za aferą i już nie nadążam czytać tych wszystkich forumowych niuansów lol dynastia jakieś rss by się przydało Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.