Skocz do zawartości

Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości

Altinet

Rekomendowane odpowiedzi

Olsztyn :)

No to jak to jest...inny regulamin macie czy co? Czy może w Olsztynie jeszcze jakiś inny jest?

https://www.inkubatory.pl/index.php?option=...=view&id=13

§7

[Opłaty na rzecz AIP]

1. Z tytułu otrzymywania pomocy, określonej w §3 pkt. 1 Beneficjent zobowiązuje się wnosić na rzecz AIP miesięczną opłatę w wysokości 200,00 złotych netto (dwieście złotych netto), w terminie do drugiego dnia każdego miesiąca, począwszy od miesiąca, w którym nastąpiło przystąpienie do procesu preinkubacji.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Również w Warszawie jest dokładnie jak pisze Rocky77.

Przez okrągły rok inkubowałem się w AIP. Uważam że jest to świetny sposób na start - szczególnie jak nie wie się czy pomysł wypali, a jest się jeszcze studentem.

Jeśli byłby jakieś pytania zapraszam na PM.

Mam takie pytanie. Chcę założyć firmę w AIP, ale zastanawiam się kiedy. Czy zrobić to jeszcze w tym miesiącu, czy na początku sierpnia? Zakładając firmę np jutro - 25 lipca będę płacił te 200zł za miesiąc lipiec, czy dopiero od sierpnia to się będzie liczyć?

Zależy mi na czasie, ale z drugiej strony nie chcę marnować tych 240 pln, bo kwotę trzeba od razu przy rejestracji zapłacić i jestem ciekaw na jaki okres ta kwota jest naliczana..

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Mam takie pytanie. Chcę założyć firmę w AIP, ale zastanawiam się kiedy. Czy zrobić to jeszcze w tym miesiącu, czy na początku sierpnia? Zakładając firmę np jutro - 25 lipca będę płacił te 200zł za miesiąc lipiec, czy dopiero od sierpnia to się będzie liczyć?

Dokładnie rok temu podpisywałem umowę z AIP. Był koniec lipca, jednak umowa była tak przygotowana bym płacił bym oficjalnie był beneficjentem od 1 sierpnia. Zawsze można się dogadać ;)

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Kwestia dogadania jak mówi Ryu :)

Formalności ( otworzenie konta, dodanie beneficjenta) to kwestia paru dni dlatego też przeważnie jest od następnego miesiąca :)

Czasem za free dają te np 2 tygodnie ( jak bierzesz po 10 czy tam 15 miesiąca).

• 12 lat później...
54 minuty temu, Juliahandel napisał:

Zdecydowanie polecam działanie w inkubatorze przedsiębiorczości. Akurat w mojej branży (grafika) to jest super rozwiązanie. Przeszłam z własnej działalności gospodarczej i jestem mega zadowolona. Działam w Firma Dla Każdego (www.firmadlakazdego.pl).

kolejny geniusz spamu :)

2 godziny temu, Arkaszka napisał:

kolejny geniusz spamu :)

wyedytuj posta, niech sępy nie mają nawet nieklikalnych :P

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Trzeba dodawać same negatywne opinie o tym to autor sam usunie ten spam  ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeszcze w temacie, akademickie inkubatory to bardzo fajna rzecz jak ktoś chce zacząć biznes. Mają kilka minusów, ale plusów zdecydowanie więcej dla kogoś kto startuje z usługami typu SEO. Ja na studiach zanim założyłem działalność korzystałem z AIP ze 2-3 lata. Potem przeskoczyłem na JDG.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności