Nowaczyk-Robert Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Niewiadomo, czy nie pojawi się spamer2008 :PPP Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No spamer2007 miał niezły start to fakt ale cóż nie wytrzymał tempa !!! Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hehehe ... :-) Xann te domeny to będą PL czy inne ? Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 regionalne !!! to ja chę poznan.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 regionalne to ja chę poznan.pl Wy się tak nie cieszcie bo może się zdarzyć, że wiele osób "pojawi się" w konkursie w ostatni dzień. Regulamin tego nie zabrania Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No i ? Przy zgłaszaniu musisz mieć site = 0 Więc? Warunki zaakceptowania domenyjest brak zaindeksowanych stron/podstron podczas rejestracji. Najwyzej na domene sie zalapia Jak uda im sie site = 1 zrobic ;p Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No i ? Przy zgłaszaniu musisz mieć site = 0 Więc? Warunki zaakceptowania domenyjest brak zaindeksowanych stron/podstron podczas rejestracji. Ehehe, przed napisaniem tego posta jeszcze raz sprawdziłem regulamin i przeoczylem to :/ Dobra, czyli nie będzie masy userów na koniec... Mam jesze pytanie, czy te wyniki na stronie konkursowej są z automatu czy ręcznie sprawdzane ? Bo od kilku dni coś mi się nie zgadza dla domen, jakie wiem, że uczestniczą w tym konkursie. Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Moja strona nie ma aktualizacji od 24 godzin około, pewnie DC inne bo na pl / com juz widać wzrost od 20 wczoraj, spory. Czekaj, będzie ok Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zawsze z rana do 12 jest odświeżany i nieraz wieczorem do 23 jak nie przegapimy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 "pojawi się" w konkursie w ostatni dzień.Regulamin tego nie zabrania smile.gif Ale mogę nie wyrobić site 1>= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zawsze z rana do 12 jest odświeżany i nieraz wieczorem do 23 jak nie przegapimy Może zróbcie automat :-) XANN CO Z TYMI DOMENAMI? PL, ORG, COM czy jeszcze jakieś innawe? Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No zrobcie zrobicie, dzisiaj chyba nie bylo poranne aktualizacji, no nie? fhc: Ktos pisal, ze domeny regionalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Regionalne? ee nie wierzę ... Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Chyba plki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Stawiam browara ze beda do wyboru .pl albo .com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.