roland Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 pytam się tak samo jak odpowiadasz, jak byś był wyrozumiały to inaczej byś się zachował np: "łeb odciął mnie" szanuj słabszych, aby Cię w przyszłości też szanowano. Wiesz gdzie można nabyć wersję 2? Wykaż się mądrością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Kupię Ci zestaw zadania z czytania ze zrozumieniem... na gwiazdora Proszę o usunięcie nie potrzebnych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Dziękuję za prezent, chętnie przyjmę GDZIE MOŻNA NABYĆ GENERATOR v 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jeśli ktoś chce generator podstron v2 zapraszam na gg: 8979117 Widzę że przyjęliście moją v1 z entuzjazmem - wielkie dzięki Pozdrawiam blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 lepiej było by to zrobić w oparciu o bazę danych bo taka nazwa.pl i chyba większość innych hostingów nie lubi dużej ilości małych plików. Zrestą dużych ilości dużych plików pewnie też nie lubi. Nie każdy ma dedyka niestety Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothen Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak , nazwa.pl - limit bezpieczenstwa 200K. Skuteczne pozycjonowanie stron i sklepów internetowych - Agencja SEO - E-Commerce 360 - Grupa iCEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 nazwa - 100 000 niestety mi przynajmniej tak odpowiedziano Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 macie jakis kontakt do Pawla Kobisa?, bo nawet nie zaczalem uzywac generatora a juz mam licencje zablokowana -> na gg cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dużo to cholerstwo żre transferu? Coś Paweł Kobis się ulotnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 P.K Daje Wam banany https://forum.kataloog.info/viewtopic.php?t=4644 Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Może ktoś przytoczyć wiadomość z tego tematu? Nie chce mi sie tam rejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Po zastosowaniu się do wskazówek z instrukcji podczas odpaleniu ../generatorsite.php wyskakuje: Warning: main(klucz.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/KONTA/WWW/PREMIUM/j/jaclaw/_public_html/generator/generatorsite.php on line 3Warning: main(klucz.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/KONTA/WWW/PREMIUM/j/jaclaw/_public_html/generator/generatorsite.php on line 3 Warning: main() [function.include]: Failed opening 'klucz.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php4/share/pear') in /home/KONTA/WWW/PREMIUM/j/jaclaw/_public_html/generator/generatorsite.php on line 3 może to wina hostingu..? masternet mam. ale raczej nie. Co w takim razie jest nie tak? Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeq Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Może ktoś przytoczyć wiadomość z tego tematu? Nie chce mi sie tam rejestrować Proszę bardzo: Bardzo miło będę wspominał czas spędzony na tym forum jednak muszę się pożegnać z wami jaki z projektami jakie są realizowane lub zostały zrealizowane gdyż nowy pracodawca nie pozwala na prowadzenie takiej działalności. W poniedziałek się przenoszę już do nowego miasta (państwa zarazem też) aby tam pracować. Naprawdę szkoda mi tego wszystkiego co już osiągnąłem jednak biznes to biznes ale mogę powiedzieć że tanio się nie sprzedałem i 2 miesiące negocjanci na pewno wyszły mi na plus Obecnie mam jeszcze do przekazania mniejszych klientów o wartości miesięcznej 3000 - 5000 zł (tyle płacą) już wypozycjonowani na wszystko co chcieli i chętnie ich odstąpię oczywiście nie za FREE Największych zostawiam swoim najbardziej zaufanym osobą z firmy. Dodatkowo mogę sprzedać domenę atibit.com i trochę swojego zaplecza zaindeksowanego z PR z serwerami i wszystkim co potrzeba w sumie jest tego prawie 3 000 domen gdzie ponad 70% ma PR 4 lub więcej i około 100 domen z PR 7 i 8 (zaplecza na PL, ENG, IT, ES) Dziękuję za wspólnie spędzony czas z wami i możecie być pewni że kilka osób pozostanie w mojej pamięci podczas nowej pracy nie zapomnę o was może jeszcze kiedyś tu zawitam. PS: Jeśli ktoś jest zainteresowany czymś co mam na zbyciu proszę pisać na PW lub na GG od razu o co chodzi. PSII: Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wyrozumiałość dla mnie. (...) ja strzelam że Google Powodzenia! Gdzie będę pracował nie chcę mówić bo to bez znaczenia, tak samo czym będę się zajmował bo to mnie nie zmieni i moich poglądów jedynie zmieni się to że będę po innej stronie i dla kogoś innego a nie dla siebie samego. Dla mnie podejrzane (Google) Jak chesz wiecej to się musisz zarejstrować Radeq blog - już mniej o SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Rejestracja rejestracją ja mam problem z odczytaniem tokena https://forum.kataloog.info/profile.php?mod...amp;agreed=true Wpisywałem już różne kombinacje duże litery i małe i nie dało rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bukłak Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wpisujesz: "kataloogKCS" i wszystko działa Przez dwa "o" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.