milkus Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Rewelacyjny firewall, w rewelacyjnej cenie. Można go zakupić w każdym kiosku za cenę ok 3 PLN - pakowane po 3 sztuki. Sprawdza się też w innych życiowych sytuacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Rewelacyjny firewall, w rewelacyjnej cenie. Można go zakupić w każdym kiosku za cenę ok 3 PLN - pakowane po 3 sztuki.Sprawdza się też w innych życiowych sytuacjach wink.gif w innych sytuacjach zyciowych za 3 zl, heh nic mi nie mow po akcji za 3zl wydalem 70zl na postinor duo ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 No fakt, lepiej zapłacić więcej, niż potem żałować. Ale do domowego użytku taki firewall będzie odpowiedni Dodam jeszcze, że ten firewall można zakupić w różnych kolorach i smakach, chociaż sam nigdy nie smakowałem i też nie polecam, żeby przez przypadek nie połknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 wiesz....jako facet nie bede probowac ;-) Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 O a ukrywa SSID w WLAN? Musze na antenkę nałożyć i sprawdzić ;p Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkus Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 mkr tylko na tą antenkę nie zakładaj tych o smaku miętowym, bo szczypią w główkę i możesz mieć zakłócenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Tej antence o której myślę, smak nie będzie przeszkadzał ;p Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dodam jeszcze, że ten firewall można zakupić w różnych kolorach i smakach, chociaż sam nigdy nie smakowałem i też nie polecam, żeby przez przypadek nie połknąć. Ale to nie Ty masz próbować, tylko switch, albo ruter. !!! Dostępne są też nakładki wibracyjne... na palce, dzięki czemu Twoja klawiatura będzie Cię bardziej lubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.