tjay99 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Heyah! Byłbym zainteresowany kupnem pewnej domenu a nawet całego portalu... tylko jest problem nie mam żadnych namiarów na właściciela. Zero informacji na stronie zresztą chyba od dawna nie aktualizowanej... Ma ktos jakiś pomysł jak zdobyć maila do właściciela.... boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 whois Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 dzięki... nie wiedziałem że takie coś istnieje boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tylko z rejestratorem się przez pomyłkę nie skontaktuj. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Z rejestratorem też można. Kontaktowałem się z home.pl w sprawie jednej domeny zakupionej u nich i wysłali maila z propozycją do obecnego posiadacza. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 napisałem do nich ale ta strona wyglada na taką co od roku nie była aktualizowana więc i może mail nie używany. Może poczekam aż sie domena zwolni skoro nie aktualizują i na reklamach też raczej nie zarabiają to moze nie opłacą domeny. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nadzieja matką głupich. Masz okazje pisz maila, nie czekaj aż domena się zwolni i tak program ją wyłapie i kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.