Skocz do zawartości

​[Zlecę] Problemy z indeksacją forum – szukam doświadczonego specjalisty (SEO / Technical SEO)

bartekk79

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
Szukam ogarniętej i doświadczonej osoby, która pomogłaby mi rozwiązać problem z indeksacją mojej strony w Google.
O co dokładnie chodzi?
Strona to forum tematyczne. Jak wiadomo, fora rządzą się swoimi prawami (dużo podstron, thin content, paginacja, profile użytkowników itp.), a Google ostatnio nie rozpieszcza, jeśli chodzi o wpadanie nowych wątków do indeksu. Obecnie spora część serwisu wisi poza indeksem i potrzebuję kogoś, kto podejdzie do tematu analitycznie.
Czego oczekuję?
Doświadczenia w temacie: Interesują mnie oferty od osób, które zjadły zęby na problemach z indeksacją i potrafią realnie zdiagnozować przyczynę (czy to kwestia crawl budgetu, techniczna, czy samej jakości contentu).
Konkretów: Diagnoza problemu + wdrożenie rozwiązań (lub jasne wytyczne, co muszę zmienić od strony technicznej/skryptu).
Nie szukam agencji "od wszystkiego", tylko specjalisty, który wie, jak ugryźć temat współczesnego SEO dla platform społecznościowych/forów.
Proszę o kontakt na PW. W wiadomości napisz proszę pokrótce, jakie masz doświadczenie w podobnych tematach oraz jak widzisz wstępną wycenę/model współpracy (audyt + wdrożenie czy rozliczenie godzinowe). Podam wtedy oczywiście adres forum do wglądu.
Dzięki i pozdrawiam!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności