lubster Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 witam, raczyłby mi ktoś polecić dobrą literature? z góry dzięki whole time long, until I lyricly rockin Babylon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Forum od Deski do Deski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 forum (dużo szukania, dużo informacji), blogi o pozycjonowaniu (mniej szukania, informacja w jednym miejscu). Co do książek to duża część informacji staje się szybko nieaktualna więc i tak polecałbym blogi i forum. Jeśli jednak chcesz jużm literarturę to polecam: - książkę P. Frontczaka o marketingu w wyszukiwarkach. Dużo informacji nie tylko o pozycjonowaniu, ale w ogóle o tym jak sobie radzić z prowadzeniem biznesu w necie - książka @fhc o pozycjonowaniu w Google. Bardziej "techniczne" ujęcie sprawy. Więcej nie czytałem, ale jest tego sporo w księgarniach internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak już książkę to: https://helion.pl/ksiazki/pozopt.htm Nowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Już jest w sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Żadna książka nie powie wszystkiego nt. pozycjonowania (jak to niektórzy myślą), można w książce opisać pewne podstawy i domysły, ale złotego środka nigdy nie znajdziesz. Pozdrawiam Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak już książkę to:https://helion.pl/ksiazki/pozopt.htm Nowość. Warto ją zakupić? Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor tej książki jest osobą z bardzo dużym autorytetem w polskim SEO, i że na pewno będzie ją warto posiadać w swoich zbiorach. edit: Mowa oczywiście o Michale M. Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jakby ktoś nie wiedział, kto to Michał M. to dodam Admin forum.optymalizacja.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 jak by ktoś nie wiedział kto to Bartosz D. to jeden z najstarszych userów PiO Wy tu macie konspiracje Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak się łatwo domyślić Bartosz D. robimy pierwszą literę imienia i nazwiska i mamy usera Pio Oficjalne wydanie książki pewnie 30 czerwiec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Czyli nasz Pan/Władca Bart ? Mogli się podpisać nickami, byłoby łatwiej :-) Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak się łatwo domyślić Bartosz D. robimy pierwszą literę imienia i nazwiska i mamy usera Pio BD Oficjalne wydanie książki pewnie 30 czerwiec :] Kupię na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Być może Michal napisze nam kiedy wydanie książki. Ale w helionie chyba już zamówienia można składać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Już jest w sprzedaży? Z tego co wiem to będzie na dniach... Pewno jeszcze w tym tygodniu Mowa oczywiście o Michale M. Uściślę, że chodzi tutaj o Michała M. czyli chłopaka Magdy M. Oficjalne wydanie książki pewnie 30 czerwiec :] Znacznie wcześniej. Zresztą napisałem o tym powyżej. Być może Michal napisze nam kiedy wydanie książki.Ale w helionie chyba już zamówienia można składać. Nie wiem czy ja mogłem ale napisałem Co do zamówienie w Helionie to trzeba poczekać. Nie ma jeszcze opcji Dodaj do koszyka więc kupić się nie da. Jednak z tego co wiem to książka będzie na dniach - okolice bożego ciała - czyli pewno w tym tygodniu Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.