MMP Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam dwie domeny i jeden aliast. Domena ma PR 4 i jest przekierowana na tą wlasciwą domene, nastepnie aliast ma PR3 i rownierz za pomoca 301 jest przekierowany na odpowiednia domene. Czy po update PR moja PR bedzie 7, 4 czy 3? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 bedzie dwója pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Czy po update PR moja PR bedzie 7, 4 czy 3? a skąd wiziąłeś taki wzór na PR ?? Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Czy po update PR moja PR bedzie 7, 4 czy 3? Smile Tego nikt nie wie. Jak zdazylismy sie przekonac google jest nieobliczalne :-) Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Czy po update PR po update PR sajty które teraz mają 4 i 3 powinny otrzymać PR strony do której przekierowują pokaż nam jak teraz wygląda site: i link: dla każdej z domen o których piszesz żebyśmy mieli porównanie po update - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 17 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Dła głównej: site: 13,700 link: 0 Dla PR4: site:0 link:39 Dla PR3 site: 2 link: 501 stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.