Lok Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 To sa grube miliony dla kazdej ze stron. 1.Dla wlascicieli naziemnych kasyn 2.Dla bukow : sts,totmix itp. Jak narazie wlasciciele naziemnych kasyn maja wiecej w portfelu:) Qbass - tak ale za kilka lat beda mniejsze mozliwosci zarobienia na bukach....bo i tak wiekszosc tych co chca grac zarejestruja sie teraz,a co roku nie przybywa nam 40 mln. LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly28 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 programy partnerskie to wcale nie takie duze kokosy, ja mam strone ktora jest w top 10 na kilka fraz bukmacherskich i co, 70 wejsc dziennie ze wszystkich fraz, ok 200 zl miesiecznie. Chyba ze uda mi sie na najtrudniejsza fraze "zakłady bukmacherskie" wbic do top 5, to moze cos wiecej zarobie Zarabiaj na smartlinkach w największej sieci CPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.