Newsbot Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Divloy: Co firmy w Polsce zamawiają najchętniej? Analiza trendów w gadżetach reklamowych Gadżety reklamowe w Polsce przechodzą transformację od klasycznych długopisów po nowoczesne powerbanki i ekologiczne zestawy. Analizujemy, co zamawiają firmy, dlaczego i jak zmieniają się ich preferen... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ale SYF to już na żywca PRECEL < starsze pokolenie PiO > pamięta, co oznacza ten termin HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Kiedy różne modele AI stały się powszechnie dostępne, myślałem, że content w internecie stanie się bardziej wartościowy, a wspomniane wyżej „precle” będą na wyższym poziomie. Ale wyszło tak, że teraz większość twórców zapleczowych idzie na łatwiznę: zadaje pytanie w ChatGPT i po prostu wkleja odpowiedź jako gotowy „artykuł”. Mam wrażenie, że teksty preclowe pisane „z palca” za 3 zł za 1000 znaków są lepsze od tego, co widać teraz. Dlaczego? Bo „specjalistom” nie chce się pisać ambitniejszych promptów, redagować tego, co AI wypluwa, zmieniać, łączyć różnych modeli. Dostajemy teraz mnóstwo contentu, ale poziom ChatGPT to nie jest poziom „do poczytania”, jeśli robi się kopiuj-wklej ze zwykłego zapytania. Moim zdaniem, to, co miało być narzędziem postępu, staje się narzędziem cofania się. Bo ChatGPT zaczyna cytować sam siebie, swoje wcześniejsze posty i artykuły podaje jako źródła. To droga donikąd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 48 minut temu Udostępnij Opublikowano 48 minut temu (edytowane) 40 minut temu, MaxPan napisał(a): Kiedy różne modele AI stały się powszechnie dostępne, myślałem, że content w internecie stanie się bardziej wartościowy, a wspomniane wyżej „precle” będą na wyższym poziomie. Ale wyszło tak, że teraz większość twórców zapleczowych idzie na łatwiznę: zadaje pytanie w ChatGPT i po prostu wkleja odpowiedź jako gotowy „artykuł”. Mam wrażenie, że teksty preclowe pisane „z palca” za 3 zł za 1000 znaków są lepsze od tego, co widać teraz. Dlaczego? Bo „specjalistom” nie chce się pisać ambitniejszych promptów, redagować tego, co AI wypluwa, zmieniać, łączyć różnych modeli. Dostajemy teraz mnóstwo contentu, ale poziom ChatGPT to nie jest poziom „do poczytania”, jeśli robi się kopiuj-wklej ze zwykłego zapytania. Moim zdaniem, to, co miało być narzędziem postępu, staje się narzędziem cofania się. Bo ChatGPT zaczyna cytować sam siebie, swoje wcześniejsze posty i artykuły podaje jako źródła. To droga donikąd. Bo jak myśmy pisali precle to nie było AI, tylko odpowiednio kilka lat temu analizowali tekst i pisali po "ludzku" (na bazie 10 stron z których udało się wyklepać w sumie fajnych 30 tekstów)..sam swoje zaplecza tworzę "szalone w języku" i fajnie rosną..i nie narzekam 3 rok strony zapleczowe..których mam kilka..(zero AI, coś tam zerkam) ale ogólnie lubiłem i lubię pisać..no i w tym roku już mam zysk z tych kilku stron na plus..(jak wrzucam artykuł dla klienta też go modyfikuje..ehhh bo SZLAG MNIE TRAFIA) W 3 lata portal z pewnej branży od zera, do podstaw aktualnie dzisiaj niby wart 3 tyś (sam się uczyłem WP itd zresztą wiedza tutaj.. i jak patrzę, że co chwile mi Google wysyła powiadomienie..(masz coraz więcej odwiedzających to fajne.. Pamiętajcie, że to dzięki wam.. Edytowane 44 minuty temu przez Herkules Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi