Oleg Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nie boimy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Kila taki konkurs już był. Oni mają konkursy Światowe i nie wiedzą jak ogarnąć. Spokojnie bez obaw. 2 lata temu też były takie zastanawiania się i było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Pewnie, życzę powodzenia biorącym udział no i z ciekawością bedę śledził wątek. Może obstawię jakieś pieniądze u bukmacherów na ten zakład......... BTW, skończył juz się konkurs na globalne ocieplenie? Kto w końcu wygrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja także będę śledzący i obserwujący dzialania. Ciekawe czy do technik seo bedzie mozna zauwazyc w rywalizacji techniki depozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam! No i po dniu burzliwych dyskusji dołączam się. Oczywiście popieram inicjatywę. Jak wyczytałem nie tylko ja kocham rywalizację(zdrową) . Podoba mi się ten pomysł z zakończeniem konkursu jakimś spotkaniem. Podszkolę sie trochę, zobaczymy jak się klasuję na forum no i zawsze to możliwość na podpatrzenie Waszych metod Jakby była jakaś pomoc potrzebna to zawsze chętny. Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ja moge sie postarac o ladna statuletke a nie szkielko jak ostatnio . Jesli moge zaproponowac jakas nazwe dla konkursu to moze "Rekiny SEO" albo "tygrysy SEO" mozna pomyslec nad czyms co ladnie by to obrazowalo. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Może raczej mniej drapieżnie - orły SEO (tylko nie sępy ) - wysokie loty, prestiż itp bajery. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 laptop+komórka.... i pod palmami można pozycjonować Zgadzam się w zupełności AAQry pod palmami też można pozycjonować Filipiny, wyspa Boracay, Luty 2007 - www.kiters.pl Foto Blog z wyjazdu... Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Pomysł dobry, kwestia organizacji. Skrzyknijmy się wspólnymi siłami na sponsoring a będą efekty. Mogę dać na start 1.000[2.000] zł - jedynie wymagania to link w dziale SPONSORZY. Mile widziana pula 10K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Może raczej mniej drapieżnie - orły SEO (tylko nie sępy ) - wysokie loty, prestiż itp bajery. A może SeoSikorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Sikorki to motyw z jednego seo spotkania w Krakowie: <majky3> Oo, sikorki idą<aqqry> nie, to gołębie Oczywiście mowa była o dziewczynach, ale aqqry nie załapał stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ojeja żartowałem Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Czyżby temat ucichł a tak chciało mi się wziąć udział w konkursie Baza firm | Pranie dywanów | Meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 A chcesz marnować sobie wakacje? :> Konkurs powinien być od połowy jesieni do końca zimy Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.