Hellz Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 "War. War never changes" Jak wyjdzie F3, to udam się do sklepu po nowego kompa Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Starcraft 2 jeeeeeest Wszystkie gry Blizzarda to majstersztyk Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Hellz - dokladnie to samo pomyslalem. Wyjdzie ktoras z tych gier - kupuje nowy sprzet. I potwierdza sie teaza ze to nie user, system, soft ale wlasnie gry wymuszaja ewolucje sprzetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 nie user, system, soft ale wlasnie gry wymuszaja ewolucje sprzetu To zainstaluj Vistę F3 i SC2 mają być 3D? SC2 ze screenów wyglądało na 2D izometyczne, choć pisali że trójwymiar. Blah. Czy wszystko co nowe musi być na siłę w pełnym trójwymiarze? :/ Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 To się nazywa wymiar "2.5D" i to mi pasuje. ;-) edit: link do mojego newsa StarCraft II oficjalnie potwierdzony. :-P Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jak dla mnie F3 mógłby być graficznie taki sam jak F2, żeby tylko historia była rozwinięta Tak na chociaż 3 płytki Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja jednak wolałbym nieco ładniejszą grafikę. W tamtych czasach dawała radę, ale teraz to już nie możemy się cofać do średniowiecza. Wiadomo, że w tą grę gra się dla fabuły i ukrytych zdarzeń np. Bridgekeeper Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wszystkie gry Blizzarda to majstersztyk Popieram.Jak dla mnie F3 mógłby być graficznie taki sam jak F2, żeby tylko historia była rozwinięta Tak na chociaż 3 płytki 3 x DVD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 tego samego zdania co jez jeśli chodzi o grafę mam nadzieje że nie zrobią jakiś skopanych herosów jak wc3 Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Starcraft i Quake 2 - dwie gry, w które się grało podczas szkolnych blałek w kawiarence internetowej w empiku If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-banki.info Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Jak dla mnie F3 mógłby być graficznie taki sam jak F2, żeby tylko historia była rozwinięta Tak na chociaż 3 płytki 3 x DVD oczywiście:D mogło by zostać tak jak było czyli 2D i rzut izometryczny, tylko rozdzielczośc dali by więcksza i moze być nie moge sie juz doczekać a odnośnie starcrafta to musze sie przyznać ze jeszcze nigdy w życiu nie grałem:) najwyższy czas to zmienić wydanie F3 i SC spowoduje większe zamieszanie w serpach niż update algorytmu:D Sprawdzone Suplementy Diety i Leki Nootropowe - https://www.zdrowysklep.net www.SEOLider.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 > wydanie F3 i SC spowoduje większe zamieszanie w serpach niż update algorytmu:D To tajny plan Google na wyczyszczenie serpów, dobrze wiedzieli że prawdziwi pozycjonerzy grali w SC i F stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Atak zergów https://i54.photobucket.com/albums/g83/mr_w...um/ZergRush.jpg Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Atak zergów Fallouta3 mogliby zrobić w sumie 3D. Są już jakieś screeny w necie? Co do SC to najlepiej aby był 2D. Również mam nadzieję, że nie będzie równie kolorowy co WarCraft. Chociaż nie była to też najgorsza gra. A te plotki o Diablo 3 to prawdziwe? Jak już wymienię kompa pod SC i F3 to na pewno też wrócę do Gothica 3 Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Mi jakos Fallout nie przypadł do gustu..jestem zwolennikiem gier typu Baldurs Gate, ale czesc3 nigdy nie powstanie.szkoda Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.