Maciej77 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 xend.pl -- Ciekaw jestem waszych opinii jak w temacie.... Statystyki tego serwisu to chyba rewelacja jesli zestawić je z czasem, jaki minal od postawienia domeny. Z tego co widac .... google indeksuje bardzo szybko strone opartą na takim /na tym/ skrypcie, wiec w przypadku filtra/bana stawia sie nową domenę i ponownie kasa leci ... - czy źle myśle...? https://allegro.pl/show_item.php?item=196866475 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Nie warto: https://www.jensense.com/archives/2007/05/g...adsense_16.html Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Tez obserwuje ta aukcje, ale nie sadze aby udalo mi sie to kupic za jakas normalna cene Jestem ciekawe jak to mozliwe ze tyle ruchu w tak krotkim czasie i az 40 tys stron w google ? @mkr, a moze warto kupic te twoje 2 katalogi z zerowycm ruchem ? W koncu 2 lata na forum SEO musialy Cie czegos nauczyc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeup Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 To jest pomysl na biznes Domena prawie miesiąć a już zarabia grubą kase.. !!! W wolnej chwili zapraszam Medycyna, choroby Download programy Download antywirusy Co złego to nie ja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 To po co sprzedawać biznes ? Można sprzedać pomysł. A ruch pewnie jest bo widzę wejścia na swoje strony z tej wyszukiwarki. Ciekawe, z czyjej bazy korzysta. Edycja: Top 50 słów kluczowych jest interesujace. Ciekawe, czy Adsense tam sie wyswietla? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 @Yaden, skoro koles ogarnal taka wyszukiwarke w niecaly miesiac to chyba nie ma problemu aby zrobil kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Na kanale #seo już można kupić taki skrypt (sprzedajacy na allegro ma jednego negatywa) stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 to czemu nie jestesmy juz milionerami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 mialem taki skrypt i to sie sprawdzalo - 2 lata temu, teraz mozna szybko zarobic bana a traffiku nie bedzie bo takie wynalazki sa szybko filtrowane. Ot przetrwalo kilka tylko ale to ie potrwa dlugo Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ja też widzę wejścia na swoje strony z tej wyszukiwarki. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eR_ Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ciekawe, z czyjej bazy korzysta. Wyniki identyczne jak z live.com Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Takie wynalazki były dobre jeszcze rok temu, na spamach zarabiało się ogromne pieniądze w sumie za niewiele włożonej pracy. Obecnie często konta AS są banowane nawet kilka dni przed wypłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 hmmm, skoro to nie jest oplacalne to powiedzcie mi skad koles wzial taki ruch w niecaly miesiac na nowej domenie i prawie bez linkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 a jak myslisz czy jakby bylo to takie za******e to czy ktos by to sprzedawal ? Dostal maila od google z informacja o banie (lub blokada konta pierwszego czerwca) i sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 @mkr, a moze warto kupic te twoje 2 katalogi z zerowycm ruchem ? W koncu 2 lata na forum SEO musialy Cie czegos nauczyc ... A czy te katalogi są pod Adsense? Nie. I nie ruch jest ich atutem. Tym bardziej ani skrypt ani katalogi nie są na sprzedaż.Nie warto kupować i dałem link dlaczego. Jest to typowa strona o której mowa na podanej przez mnie strona. Chyba nie przeczytałeś tego dokładnie, ale to już nie mój problem. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.