mkr Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 I lepiej zmień dane w whois i na hostingu https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,5...6.html?skad=rss Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Hehe, jaki program partnerski wybrac i dlaczego Cie zbanowali to moga byc Twoje najmniejsze problemy. Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataBLOG Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 hataka tez zatrzymali bo się nie odzywa .... run forrest, run Lola rennt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 odezwij sie Hatak! jesteś? martwimy sie o to , gdzie jestes. co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatak.pl Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Żyję. Hatak nie zostanie zamknięty! Wracając do sprawy dostałem maila, że nadal mogą być reklamy na hataku. Tylko dziwi mnie, jedno dostałem tego bana 15, do tej pory nie odpowiedzieli na odwołanie, tak samo nie odpisują na emaile, wsysałem już do nich chyba z 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Wiele razy podobne tematy były poruszne, zależne na jakiego człowieka się natkniesz - tak zostaniesz potraktowany. Imo, przeczytajcie regulamin, napiszcie, że się poprawicie i zasugerujcie jeszcze raz Wasz serwis. To ludzie moderują, także postępujcie jak ludźmi i zapamiętajcie, że dla Was to kasa i jesteście od nich zależni w pewnym sensie. Pozdrawiam p.s. Dzięki za tłumaczenia :-) Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatak.pl Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dla kasy tego nie robimy, Hatak to nie tylko Hatak.pl ale, Hatak.pl, News.hatak.pl, media.hatak.pl, trailers.hatak.pl, homelab.pl, gwrota.com, lost.gwrota.com, forum.gwrota.com. W przygotowaniu Widgety.pl i myBlox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 O widze że konto G adsense przywrócone. Ale chyba nie chcesz 4-go bana za reklamy onet kontekst? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczyk-Robert Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Macie adsy u siebie nie dla kasy? A dla czego? Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Nie dostana za onet i google na jednej stronie. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Macie adsy u siebie nie dla kasy? A dla czego? Wszyscy mają Google mam i Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatak.pl Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Poczekaj do lipca będziesz wiedział po co te reklamy. Właśnie Google i Onet chyba mogą być nie? Nie są podobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Myślałem że w więzieniach nie ma netu Swoją drogą może ktoś mi jakoś wyjaśnić dlaczego napisy.org się komuś nie podobały? Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jubi a czytać się tematu w pogaduszkach nie chce? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 o Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.