Yeden Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 www.natopie.info masz dwa razy - ID 37 i 46 Edycja - dodatkowe pytanie. Dodałem www.fototurysta.pl, jak go szukam po adresie w szukajce to jest, a jak po IP to nie ma. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Macie jakiś błąd. Prześledźcie wymianę między drastx <> mario1973. Mój link nie wyświetla się u drastx . On dostał info, że ja usunąłem jego link i dlatego mój został wstrzymany. Konkretna sytuacja była taka : drastx dodał do mnie linka z anchorem "Śmieszne filmy" , ponieważ trafił akurat w mojego anchora, to swojego statycznie tam wyświetlanego zmieniłem na "filmiki" i tyle. Wasz system albo zeschizował gdy trafił na istniejący już anchor, albo wykrył moją legalną zmianę jako cos niedobrego. Link drastx jest i był niedotykany M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 edit: sprawa nieaktualna, ale nie da się usunąć tego postu, sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Warto dodać podział na te co akceptują wszystkie artykuły, a na te, co wierzą w duplicate content i biorą tylko unikalne. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Tylko problem w tym, że wszystkie podają, że akceptują tylko unikalne wpisy, ale pewnie tylko mały procent sprawdza... P.S Jak wyszukuję po domenie, to spis się rozwala (Firefox) Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 kataBLOG Na Twoją prośbę zmienione - kolejne uwagi do swoich wpisów meldujcie raportem - ikonka obok wpisu... cashmajster Sytuacja odnośnie segregacji wpisów jest już chyba poprawiona, sprawdź to proszę... Co do podziału to dobrze to określił MAR Yeden Dzięki za info, id 46 z katalogiem www.natopie.info usunięte... Co do szukania po IP to często IP nie jest jeszcze pobrane i to może być przyczyną. mario1973 Już powinno byc ok Mar Mi pod FireFoxem działa wyszukiwanie domeny... a sprawdzam tak każdy precel żeby nie duplikować wpisów ! Sprawdź jeszcze raz... Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Chyba jednak nie: Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Looknij teraz czy już styka ? Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Tak, teraz jest OK. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Co ile są aktualizowane statystyki? Arty.FreeHugs.pl https://www.Arty.FreeHugs.pl Skrypt: Własny, Darmowy wpis: TAK PR: 0 Google IP: 0, BL: 0 MSN IP: 0, BL: 0 Te zera brzydko wyglądają stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 ID 9 oraz ID 17 to ten sam precel. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Yeden Zgodnie z Twoją uwagą ID=17 usunięty.. MMP Statystyki staram się aktualizować raz na 2 tygodnie ale dla sporej części precli nie ma żadnych wyników :/ Pozdro Cez Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ilość Presell Pages obecnych w spis.presellpage.pl właśnie osiągnęła liczbę 300 sztuk !! O nowych preclach możesz być informowany na bieżąco poprzez kanał RSS Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Popraw to: https://spis.presellpage.pl/www.marketingowe.pl Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thm Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Czy dużym problemem byłoby również wprowadzenie sortowania względem tematyki presellka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.