Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 moj jest webmachine Choc ja i tak na koniec jako matt cutss sle wszystkie dodane domeny do filtra. A kto zgadnie kim jest MARKOV często uzywany do generowania treści naturalnej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 no i szook sam sobie nagrabiłeś teraz będziesz musiał się tłumaczyć z każdej zmiany w serpach Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 znalazłem siostre admina https://www.goldenline.pl/kasia-makaruk nie chwalil sie ze taka laska ja sie chetnie powiaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 znalazłem siostre admina Którego? stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Którego? Obu. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 cieżko mi jest odpowiedzieć w tym wątku cieżko powiedzieć kto kim sie okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 MMP uwazaj na VEAL bo on to EVIL eval i m soryy nie pisa dobra po POLKU bo jestem z Uk ale widzieliscie moj kasze plikow ? (cache). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A Michał i Jimmi to Ci dwaj co założyli Google i zaraz zgaszą światło. Mieli niezły ubaw przez te trzy lata Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Yeden tez ka mi sie wydaje Ale przyznałbyś sie w koncy że ty to Kill. A nie tak piszesz i piszesz z tajniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja to się przyznam - Edyta jestem Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No ale z tego wychodzi że nikt nie jest szookiem stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wiedziałem mówiłem złemu nimkówi tzn MMP że Yeden to Edyta. Szook jest Mattem A Markov Szookiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Bo Szook to Dir Elite, a za niego podczepił sie ktoś z Linkme. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 To kto w końcu był w radioszook? Erbit? Edit coś się kolejnosc postów pogubiła. Zaraz leśniczy nas wygoni z lasu. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Yeden Dirt to Jimmi 27 postow 235 odslon - 10 min słabo sie staracie A przeciez Dirt prosił o przekierowanie ruchu na forum Yeden tak to mówił ERBIT nie wiedziałeś że LINKME nalezy do BEERA/KILLA itd. ? bo ja juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.