vegitaluk Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 witam mam stronę o nazwie A , chcę pozycjonować pod słowo B i jaki będzie lepszy anachor text w linku ? "A B" czy "B A" z góry dzięki za pomoc pozdrawiam vegoo Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 A nie lepiej samo "B" stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 "B". Jeśli musi być w nazwie "A" to "B A", jeżeli musi być "A" na początku to "A B" lub "A: B"/"A,B","A-B"(nie używaj wszechobecnego " - ", to popełniany przez wszystkich /także z tego forum/ błąd) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Moim zdaniem nie ma zadnej roznicy ;-) Najlepiej tworz linki "A B" i "B A" wtedy wyszukiwarka potraktuje je jako naturalne linki a nie ten sam link razy milion :-) Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 9 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 dzięki za pomoc a w title wziąść też "B" czy "A B" ?? Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 a w title wziąść też "B" czy "A B" ?? Z tego co wiem lepiej jak pozucjonowany wyraz jest 2 w title czyli "A B". Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 ja bym użył tylko B, a w titlu też B Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Inaczej z TITLE postąpisz pod Google, inaczej pod Onet. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iktorn Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 To zalezy jak bardzo wazny jest dla Ciebie branding. Jesli chcesz, aby ludzie znali Twoja marke, to daj "A, B" albo np. "A, najlepsze B". Spójrz na tytuł też jako na coś co ludzie klikają w wyszukiwarkach. Jeśli chcesz coś po prostu sprzedać to daj "B" -> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych Kup linki <- dobre ceny, duży wybór Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.