Gremlin18 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 popatrzcie na to skopiowane https://seo.search-mash.pl/gry/ https://tipsy-gry.t7.com.pl/3688/gry/ kopia tekstu Aż się człowiekowi nie chce artów pisać Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Łuczak Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 No i jest oczywistą sprawą, że będzie tylko gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eR_ Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Aż się człowiekowi nie chce artów pisać Aktualnie warto pisać, arty dają dobry efekt w stosunku do nakładu pracy. Pytanie na jak długo. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Kwestia czasu, aż osoby, którym ukradziono wpis zgłoszą stronę do adsense... 2-3 miesiace i zniknie Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin18 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A co dziwne ja tą strone co sopiowano podlikowałem tylko z linkora. Patrze sobei teraz przychodzace w yahoo i wchodze w jeden adres tak sobie a tu mój art. Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 To automaty jadą z wyników wyszukiwarek ... Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin18 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A no tak sorry jest link do strony gdzie zostało skopiowane. Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.