Lis Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Na blogu Inside AdSense pojawiła się informacja o możliwości polecania kolejnego produktu -- pakietu Google Apps. 5$ za rejestrację klienta (domeny), który jeszcze nie był uczestnikiem, wypłacane jeśli przez 4 kolejne tygodnie z tej domeny będzie aktywny choć jeden email Google Apps (nie pytajcie mnie o co chodzi, jeszcze się w to nie wgryzłem). A w moim panelu instalatora AdSense oczywiście polecać można wciąż tylko AS, AW i Firefoksa. Nawet Google Pack nie ma. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3nek Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Z tego co przeczytałem to te google apps to niec innego jak domena na gmail ;p A w panelu to pewnie szybko też nie będzie tego My to zawsze 20 lat za murzynami ;p A w sumie szkoda bo zawsze to nowość i na początku może by i się dało na tym trochę zarobić ---- Ps. Gratuluje fajnego bloga lisku ;] Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 nam pewnie za polskiego usera dadzą stawkę 10c Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nieważne ile, byle w ogóle dało się to promować... Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dzedzej Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Cierpliwości, wyszło dopiero 3 dni temu. ;] Portal komputerowy książki komputerowe - webmastering, biznes Forum IT - informatyka, komputery, technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wiesz... Google Pack wyszedł dawno a u mnie w panelu wciąż nie da się go promować. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudeDude Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ciekawe czy w ogóle wprowadzą to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mke Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Google Checkout A faster, safer way to shop online Google Apps Communication and collaboration tools for businesses and organizations including Gmail and more Niestety samych banerow czy mozliwosci generowania kodu jescze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos83 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Na tej stronie znalazlem coś takiego: Należy aktywnie polecać produkt. W odróżnieniu od reklam AdSense dla treści, popieramy zwracanie uwagi na przycisk lub link tekstowy kierujący do produktów. Jeśli macie dobre zdanie o jakości polecanego produktu, warto poinformować użytkowników o swojej opinii! Oczywiście, zgodnie z naszymi zasadami, nie wolno klikać reklam wyświetlanych we własnej witrynie ani zachęcać do konwersji, mijając się z prawdą. https://www.google.com/adsense/support/bin/...amp;medium=link Czyli mam rozumieć że moge napisać np. "Strona najlepiej jest oglądać w przeglądarce FireFox" i wstawić po tym banner adsense firefoxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tak, w odróżnieniu od reklam kontekstowych wolno Ci gorąco namawiać do ściągania. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A do rejestracji w Adsense, z naszego polecenia? Też skierowanie... można? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Pytasz czy wolno zachęcać do rejestracji w AdSense? Oczywiście, że wolno! Jeśli chodzi Ci o namówienie jakiegoś znajomego, najpierw popracuj z nim nad stworzeniem porządnej witryny do zarabiania pieniędzy, żeby miał szansę zarobić te 100$ w ciągu pół roku (dla Ciebie będzie premia 250$ ;)). Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mam nadzieje, że nie spotka mnie wielka krytyka. Mam plany życiowe (ślub, podroż po ślubna, wesele, samochód - jakiś malutki, taniutki) i potrzebuje większej sumy gotówki. Postanowiłem dlatego zrobić szuwi.pl gdzie pokazuje jak łatwo zrobić i wypromować stronę i zarobić na Adsense. Dlatego pytam czy wolno do tego zachęcać. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Wolno zachęcać, ale nie napalaj się na sfinansowanie takich planów z AdSense... Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dlaczego? 25 polecony w ciągu miesiąca, którzy zarobią 100 dolarów w ciągu pól roku i cała suma zebrana. Jak zablokują mi te konto to założę 15 innych. Myślę, że jak napisze jeszcze z 200 postów, zapałce kilku osobą za napisanie jeszcze kilkuset to zrobię kilka mailingów, trochę bannerów i sądzę, ze bedzie z 5 000 unikalnych dziennie i z 20 dolarów dziennie na adsense + skierowania. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.