5il3nt Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ktos ma rowniez problemy z Cronem ? Bo cos nie chce sie odpalic, nie dostaje na maila powiadomien nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Przekierowanie domeny na IP user zawsze wykonuje na swoje ryzyko. My zawsze zalecamy uzywanie naszych NS. I to też znaczy, że nie mogę otrzymać emaila z informacją o zmianach czy o dłuższym padzie...przyczynach? Typu: Przepraszamy za problemy poprzednia maszyna nie wyrabiała blablab .. zmienił się adres IP serwera Koniec. Jak pare godzin nyły problemy z netarteria .. to dostałem maila .. 8p nie działał dłużej i zero odzewu Fakt, że gdybym nie czytał forum to pewnie bym o nim nie wiedział ... ale ... czy teraz jak będziecie zmieniać IP serwerów to ja muszę codziennie kontrolować ... bo przekierowałem domene na IP? Napisze sobie bota i wrzucę do crona ;D Jak się ip zmieni to mi wyślę maila .. to chyba będzie najlepsze wyjście !!! CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Pierwsze co zrobilismy po tym jak konta zostaly skopiowane, to przeslanie maila. Poinformowalismy tam, ze tylko nasze NS gwarantuja w miare sprawne przenosiny... Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Z tego co widzę serwer leży od kilku minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Edit: problem zostal juz rozwiazany !!! Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Edit: problem zostal juz rozwiazany !!! 19:10 - serwer działał 19:17 - już nie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Po prostu jak pech, to pech :/ Mam nadzieje ze juz bedzie ok. Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dose Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Ale zonk ;) Własnie stuknęla 22. Dziecko uspione, ja się chce zabierać za "robote", a tu wszystko padnięte łącznie z www.8p.pl wieczor zmarnowany, bo trzeba isc spac... pzdr co by tu wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Kazdy najmniejszy restart wylapiecie Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dobry Hosting, nie sluchaj nikogo, ja za tydzien kupie z 5 kont. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Pawka, klient ma zawsze racje... A tak na serio, to ostatnio mamy naprawde duzego pecha... Myslalem ze chociaz ten reset przejdzie niezauwazony, ale faktycznie maszyna podnosila sie ponad 10 minut. Dlatego kazdy, kto jest z tego faktu niezadowolony (tzn tych ostatnich problemow), dostanie 1 miesiac hostingu gratis (prosze o info na maila: kontakt@8p.pl z loginem konta). Nie mamy na te rzeczy wplywu, ale chcemy to Wam te klopoty jakos wynagrodzic. Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jak się siedzi nad stroną online prawie cały dzień to chyba żadna przerwa nie przejdzie niezauważona Ja zamiast tych gratisów to bym wolał aby w panelu były bardziej rozbudowanie opcje do konfiguracji DNS, przekierowań itp. A w szczególności najbardziej brakuje mi opcji do przekierowań CNAME. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkosau Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 testowałem usługę 8p i jestem bardzo zadowolony. Stabilnie, dobry kontakt itd.. no może Arek nie lubi sie przyznać do błędu w jednostkowych przypadkach.. Tutaj sie w 100% zgadzam. Mimo dowodów nadal przy swoim i jeszcze z pretensjami ehh.. Jeśli chodzi o sam hosting to byłem zadowolony, jednak ten kontakt meilowy mnie trochę odrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 8p.pl ja co jakiś czas patrzę na waszą stronkę bo myślę nad waszą ofertą bo ceny ok, ale e pady troszkę jakoś tak nie za bardzo... a oprócz tego jeszcze dla mnie bynajmniej dwa minusy (jeden pisałem już wcześniej w innym poście) - panel (lepszy był by już DA niż cPanel) - położenie serwer (chociaż żeby Europa bo ze stanami to strasznie - ping 168ms to trochę sporo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Warning: mysql_connect() o 1:39:45 teraz już wiem dlaczego mam od wczoraj taki słaby ruch na stronach Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.